srijeda, 28. ožujka 2018.

Prirodno plava boja kose

Prirodno plava boja kose Nijansa označava dubinu boje, odnosno koliko je boja svetla ili tamna. Ukoliko želite tamnije prirodno plavu kosu - krenite od broja 8 koja na. Prirodna plava 7-10 daje sjajnu čistu plavu boju s prirodnim intenzitetom i.

Prirodno plava boja kose
SYOSS OLEO INTENSE PRIRODNO PLAVU preporučujemo za:. Kremasto plava boja kose imitira prirodno plavu kosu s efektom sunčanih pramenova. Sigurno želite da vaša plava kosa izgleda prirodno? Tada ne smijete posvijetliti svoju kosu za više od dvije nijanse.
Prirodno plava boja kose
Također razmislite o boji svojih obrva. Cassia obovata) možete dobiti svjetlo-smeđu ili plavu boju kose.


Miješanjem plavog indigo praha i crvene kane dobiva se tamno-smeđa i crna boja kose. Plava boja treba da posvetli kosu i da je tonira. Za plavuše je, takođe, jako bitno kakav im je prirodni pigment da bi znale da izaberu boju. Bujna kosa izgleda zdravo i lijepo, ali ako nemate bujnu. Duga kosa prošarana bojama je vrlo upečatljiva i pravi. Braon-plava nijansa ili bronde, kako je zovu u svijetu mode, djeluje veoma prirodno zahvaljujući kombinaciji toplih boja i pramenova. Tagovi: bojanje kose, ispiranje boje, maska za kosu, plava boja kose.

Prirodno plava boja kose
Koliko dugo razmišljate o tome da posvijetlite kosu prirodnim putem?


Nije slučajnost da je plava boja kose najpopularnija u Los Angelesu. Mnogi će reći da je tako, a poznato je kako je plava boja kose oduvijek bila simbol …. Prirodno plava boja kose iznimno je rijetka i nalazimo je uglavnom na. Kosa mi je na ovoj slici jako masna pa i moja prirodna kosa djeluje za par nijansa tamnije nego je inače. Rekla bih da je tamno miš sive boje. Prirodno posvjetljivanje kose može biti dugotrajan i zahtjevan proces, no ukoliko želite postići nekoliko nijansi svjetliju boju, bez tretiranja kose različitim. Nežna plava kosa koja izgleda prirodno je prelepa.


To je definitivno najženstvenija boja kose. Ako prirodno imate izuzetno svetlu nijansu smeđe, gusti plavi pramenovi u dve-tri nijanse biće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.