četvrtak, 22. ožujka 2018.

Provjera ovrhe na automobilu

Provjera ovrhe na automobilu FINA Info Šasija – Uvedena provjera tereta na vozilu. U Upisnik se ne upisuju upravna rješenja o ovrsi Porezne uprave. Pošaljite SMS poruku s brojem šasije automobila za koji želite saznati je.

Provjera ovrhe na automobilu
Istu provjeru možete besplatno napraviti i na internetu, u Upisniku. Pronađite odgovore na vaša najčešća pitanja o osobnim ispravama, registraciji vozila, hrvatskom državljanstvu i dr. Kako je priopćeno iz agencije, usluga će biti dostupna 24 sata dnevno, sadam dana u tjednu, odnosno 365 dana u godini. Mene zanima kako da ja provjerim da li je na autu teret zbog tog duga,ona.


Provjera ovrhe na automobilu
Ovrha na Auto12 svi 2009Provjera registracije i sasije auta? Kilometraža se zapisuje za svaki automobil na redovnom tehničkom pregledu od 2006. Ako odlucim kupiti rabljenog preko oglasa kod nas. Gdje i kako provjeriti; da je vlasnik doista vlasnik, da auto nije pod kreditom, ovrhom. Provedba ovrhe na vozilima bit će uspoređena s rješenjima njemačkog prava. U postupku ovrhe ovrhovoditelj se može namiriti na novčanoj tražbini, nekretninama i pokretninama ovršenika, u koje spadaju i motorna vozila. I sto ako nad vlasnikom postoji ovrha a auto jos nije uslo u ta sredstva nad kojima se vrsi ovrha? Primjer SMS poruke koji se šalje za provjeru: sas VF3CCHMZOET022811.


Provjera ovrhe na automobilu
Dodajmo još i da se u Upisnik ne upisuju upravna rješenja o ovrsi. OVRHA NA POKRETNINAMA: Izuzmite sve potrebno za život! Uglavnom je riječ o malim iznosima u kojima su troškovi ovrhe viši nego iznos dugovanja sa zateznim kamatama. Da, jer ako vam je račun blokirala Financijska agencija, netko je već podnio zahtjev za ovrhu ili Trgovačkom sudu ili javnom bilježniku. Na temelju rješenja o ovrsi evidencija sadrži i zabilježbu ovrhe na motornom vozilu, upisom ograničenja: »ovrha – zabrana otuđenja«, a na temelju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.