ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Registracijske oznake u hrvatskoj

Registracijske oznake u hrvatskoj Nove registarske oznake sa službenim europskim logom i oznakom HR. Registarska oznaka za vozilo u Zagrebu. Berek, Hercegovac, Ivanska, Kapela, Nova Rača, Rovišće.

Registracijske oznake u hrvatskoj
ON-LINE UČIONICA REGISTARSKE OZNAKE GRADOVA U HRVATSKOJ. Nova registracijska područja nosila bi oznaku prema određenom gradu koji. Prema ranijem prijedlogu MUP-a, oznake registracijskog područja po. Hrvatskoj imalo svoju slovnu oznaku. Nakon početka izdavanja novih registarskih.


Svojevrsni kuriozitet su registracijske pločice tzv. Dosad su oznake na pločicama imali samo gradovi - županijska središta te. Podsjetimo, u tri nagrađena izvedbena rješenja nije bilo hrvatskog grba. Akcija “Vratimo grb na nove registracijske pločice” uspjela je pak do jučer. Na njima je drukčije otisnut grb, imaju oznaku EU i jeftinije su. Ima li kakvog zaključka na kraju ove registracijske farse? U konačnici, zbog jedne male stvari, registarske oznake na kojoj je bio hrvatski grb – bili smo sretni.


Kad sam mu pokazao izvadak iz zakona o registraciji vozila, i kad sam ga uspio uvjerit da nema tog grada u hrvatskoj koji ima dvoje registarske.

Registracijske oznake u hrvatskoj
Europske unije i međunarodna oznaka države HR) na lijevoj strani registarske pločice u skladu s Uredbom Vijeća. Pod propisanim uvjetima možete izabrati oznake odnosno natpis na. Koliko bi trebalo biti registriranih vozila u Rijeci i Osijeku da bi se. Između oznake registracijskog područja i registarskog broja otisnut je grb. Nakon tri godine, napokon su stigle nove registarske oznake.


Stare registarske oznake i dalje mogu ostati na automobilima osim u slučaju da dolazi do promjene vlasništva ili prebivališta. Ministar policije Orepić naznačio je da su one već u izradi. Bili smo sretni kad smo dobili registracijske oznake s hrvatskim grbom, a oni to mijenjaju. Od početka srpnja imat ćemo nove registracijske pločice, a dobra vijest je da svi oni s. Narodnim novinama koje supotpisuju Vlaho Orepić.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.