subota, 31. ožujka 2018.

Studentski centar zagreb rezultati natječaja

Studentski centar zagreb rezultati natječaja Voditeljice: Stanka Vuletić Ankica Domjanić Nada Antolčić. Veselimo se zajedničkom radu i druženju! Na odlasku smo prošli Trpinjskom cestom (“groblje tenkova”) gdje je otvoren Spomen dom hrvatskih branitelja - zgrada napravljena u obliku čvrsto stisnute šake. Potpuno obnovljena zgrada učeničkog doma iz 1852. Meni je u Zagrebu trebala (i ostala u domu sljedeće četiri godine), ponesi za svaki. Ove subote u Zagrebu, točnije Učeničkom domu Novi Zagreb, održali smo uvježbavanje koreografije za Međunarodnu.


Upisi u srednju školu, učenički domovi, odabir škole, izračun bodova itd.

Studentski centar zagreb rezultati natječaja
Najkompletnija baza svih podataka potrebnih za upise u srednje škole. Dom je otvoren za prijem učenica i učenika svih srednjih škola grada Zagreba. Na adventski izlet u Zagreb krenuli smo autobusom ispred Učeničkog doma Križevci i nakon kratke vožnje brzom cestom do Zagreba uslijedio je razgled grada. Učenički dom Franje Bučara nalazi se u centru Zagreba u blizini Glavnog. Također, u tijeku su rezervacije „starih soba" za studente. Studentski centar u Zagrebu obavještava studente.


KONAČNI REZULTATI NATJEČAJA ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKE. Useljenje u studentski dom za studente koji su ostvarili pravo na smještaj u domu:. STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU, Poslovnica za smještaj Zagreb, Savska. Rezultati natječaja biti će objavljeni do 17. Natječaj za smještaj u studentski ili učenički dom. Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće.


Iako je praznih stanova sve više, posebno u Zagrebu, cijene. Lipanjske radionice za studente u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Tekst natječaja za studentske domove u Zagrebu u akademskoj godini 2015. Jedna od najboljih europskih i svjetskih business škola – IE dolazi u Zagreb!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.