utorak, 24. travnja 2018.

Filozofski fakultet zagreb upisi

Filozofski fakultet zagreb upisi Razredbeni postupak i prijemni ispit. Namjera dokumenta je pružanje informacija znanstveno-nastavnom osoblju, studentima i široj. Kandidati su OBAVEZNI pročitati brošuru Informacije o uvjetima upisa u 1.

Filozofski fakultet zagreb upisi
Točna informacija o početku prijava će biti objavljena na stranici upisi. Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Ivana Lučića 3, IBAN. Pregled je obvezan za upis u drugu godinu studija. Bolji rezultat na maturi omogućit će vam upis atraktivnijeg fakulteta (i nižu cijenu... FILOZOFSKI (Psihologija), A 15%, A 15%, A 10%.


Filozofski fakultet zagreb upisi
O nama; Upisi; Uprava fakulteta; Suradnja sa stranim sveučilištima. Fakultet teologije i religijskih znanosti sveučilišta u Leuvenu objavio je natječaj za stipendije za akademsku godinu 2017-2018. Obavijest o upisu u Program pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe. PRIRUČNIK ZA PRIJAVU ISPITA DRŽAVNE MATURE za učenike koji u školskoj godini 2015. Objavljeni su natječaji za upis na Poslijediplomski doktorski studij psihologije te na Specijalistički studij iz kliničke psihologije u akademskoj godini 2014. Dječji vrtić Sisak Stari i Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju Međunarodni.


Upisi IZVANREDNIH studenata Središnjice u Zagrebu. Drugi na listi je Stomatološki fakultet u Zagrebu s visokim prosjekom 4,76, što. Važno - obavijest pristupnicima za upis na studij za socijalni rad.

Filozofski fakultet zagreb upisi
Hrvatskoj pravo upisa ostvarilo je 30. Uz to, Sveučilište je MZOS-u uputilo zahtjev da provede upis naznačenog studija. Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, nerasporedjeni. Naizgled jednostavna procedura na većini fakulteta kod nas je sinonim za živčane slomove. Upis na izvanredni diplomski studij.


Izvanredni dvogodišnji sveučilišni diplomski. Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij iz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.