subota, 21. travnja 2018.

Mobis servis iskustva

Mobis servis iskustva Na Nokiji 5800 mi je crkla kamera. Danas mi se mobitel vratio sa servisa. Na radnom nalogu piše da je programski ažuriran, ali kamera i dalje.

Mobis servis iskustva
Mobis servis i kako si pomoć - PC Ekspert Forumforum. Servis koji treba izbjegavati u velikom luku! Mjesta › Zagreb, CroatiaBufretOversett denne sidenMESC-Mobis electronic Servisni centar, Zagreb, Croatia.


Mobis-electronic Servisni centar je regionalni servisni.

Mobis servis iskustva
Naime, tražio sam servis blica, problem koji je pogodio stotine. Ima u rijeci koji servis za nokie, naime htio bih napravit update firmmwarea na mojoj 6630, ali mi se neda slat u zg u mobis, ko ce cekat 2 tjedna. Servisi za mobitele koje treba izbjegavati7. Poštuju li proizvođači svoje garancije? NokiaBufretOversett denne siden27. Ovlašteni servisi (i ostali) - informacije, iskustva, komentari. Ponuđena je nova usluga Mobis-a više o tome na:.


Poslao sam LG u ovaj servis sa opisom kvara, a aparat su mi vratili sa. Ima li neko iskustva sa ovim generalnim servisom za LG, Nokiju i.

Mobis servis iskustva
Prije desetak dana poslao sam Nokiu 5310 koja je pod garancijom još jednu godinu na popravak u ovlašteni servis Mobis u Zg. MESC - Mobis Electronic Servisni Centar d. Servisne i logističke usluge za mobilne tehnologije. RADNO VRIJEME: Radni dan 8-18h, subota 9-13h; Adresa:. HR provides all needed information on the repairs of your mobile electronic pet. HR nudi sve informacije o popravcima vašeg mobilnog. MESC u sklopu Mobis electronica konstanto je gradio i usavršavao svoj Servisni centar, tako da danas nakon 15 godina iskustva u poslovima. Petnaest godina našeg iskustva Vam garantuje brz i kvalitetan ser.


RTV SERVIS PROMAX - ELECTRONIC RTV-servis sa 20 godina iskustva: broadcast oprema, camcorder, tv, video, satelitski sistemi. Imam Samsunge već godinama i nemam pojma kakav im je servis :287:. U HR imam samo NEUGODNA iskustva sa servisima i reklamacijama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.