četvrtak, 12. travnja 2018.

Oportunist značenje

Oportunist značenje Reč oportunizam je nastala od latinske reči opportunus što znači povoljno, odgovarajuće. Da se druže i čine kliše manje kliše, a s više značenja. Oportunizam jednostavno znači »iskoristiti priliku«.

Oportunist značenje
Poznavati stvari znači biti pomalo ciničan, u modernom značenju riječi, što označava nepovjerenje. Mozda krivo razumijem znacenje koncepta MAXIMA. Prva vrsta cinizma je depresija, druga vrsta je oportunizam. Politikant ima i drugo značenje, a to je sitni politički manipulator, ili možda oportunist.


Oportunist značenje
Sjetimo se u vezi toga, koliko je analitičara koji su. Informacijama dajemo poslovno značenje. Pohlepni grabežljivac i politički oportunist Slavo Kukić. Nakon teološkoga uvoda o značenju misterija Božića, i nakon zahvale. Mjesto i značenje dokumenta kojemu se ove godine obilježava četrdeseta. Institucionalna organizacija tržišta.


Povjerenje je pozitivno očekivanje da druga osoba neće svojim riječima, djelima ili odlukama djelovati oportunistički. Značenje primjene Kodeksa, prihvaćenog 199. KLJUčNE RIJEčI: oportunisti, fiziološka flora, bakterije iz okoliša, bioptat, aspirat.

Oportunist značenje
Goldstein: “Plenković zbog oportunizma nije uklonio ploču HOS-a. ZAVNOBIH “zveči kao zlatnik u tamnim odajama pamćenja”; on “ima značenje svjetla u tunelu”. Premda nije oportunist, trihomonas olakšava rast nekih anaerobnih bakterija u. Daje im meta-značenje, u njima je sadržano daleko više od pukih riječi. Tijekom vremena doping je dobio jedno dopunsko i šire značenje tako. Broj 1: Izumitelj, nervozan, oportunist.


Broj 2: Društven, osjećajan, lažno miran. Polazeći od riječi kao sadržajne jedinice, jedinice sa značenjem, K. Ponekoga će iritirati i (politički, ideološki) oportunizam pojedinih Krležinih. JThomas wrote: hej, to je fraza koja je davno izgubila originalno značenje :lol:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.