utorak, 17. travnja 2018.

Uređivanje slika aplikacija

Uređivanje slika aplikacija Uređivanje slika aplikacija Kamere na pametnim telefonima postaju sve bolje i bolje, i samo je pitanje kada. Unlock your creativity with Pixlr - the free photo editor! Capture any moment and make it beautiful with over 2 million combinations of free effects, overlays, and.

Uređivanje slika aplikacija
Adobe Photoshop Mix nudi moćne i jednostavne alate za kombiniranje i izrezivanje slika, primjenu izgleda i nedestruktivno uređivanje na uređajima iPad i. Besplatno personalizirane foto montaza sa Pixiz. Za one koji vole imati potpunu slobodu pri uređivanju slika, Shift je savršen odabir.
Uređivanje slika aplikacija
Aplikacija vam omogućava da kombinirate različite filtere te. Pomoć za dijeljenje slika putem interneta ili na drugi uređaj.


Ovo je top 10 najboljih aplikacija za uređivanje slika. Ako ste ljubitelj fotografija, volite ih uređivati, igrati se sa njima te dodavati različite posebne efekte, možda su ove aplikacije upravo za vas. Za fotografe, bili amateri ili profesionalci, uređivanje fotografija gotovo je. U trgovini online Play ima puno aplikacija za Android koje će vam. Pixlr Express je besplatna aplikacija za uređivanje fotografija na Android i iOS mobilnim telefonima. Zanimljiv i moćan program za uređivanje slika kojim lako.

Uređivanje slika aplikacija
Donosimo vam neke od nama zanimljivijih foto aplikacija koje će vas svakako. Canva photo editor je online aplikacija za jednostavno uređivanje fotografija.


Najbolje android aplikacije za obradu fotografija. Bez obzira da li ste dizajner ili tek planirate da se bavite dizajnom, autor bloga u potrazi za kvalitetnim i zanimljivim fotografijama. Misliš da tvoje najlepse slike mogu izgledati bolje? Foto filteri iz aplikacije Kamera sa Efektima - Uređivanje Slika napraviće. Osim uobičajenih obradu slike u primjeni dodaje mogućnost za. Pametni telefoni posljednje tri godine pomiču granice po pitanju fotografije i uz hardverski dio radi se mnogo od strane developera i na onom.


Verovatno ste i sami primetili da svi vodeći proizvođači Android telefona dosta pažnje posvećuju kameri, megapikselima, softveru kamere. Iako ova aplikacija na prvi pogled izgleda kao iz vremena Windowsa 95 svakako zavrjeđuje vašu pažnju. Djelomična podrška slojeva, alati za. PicMonkey je web aplikacija za zabavno uređivanje slika koja koristi filtere slične onima na Instagramu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.