utorak, 1. svibnja 2018.

Reno captur cijena

Reno captur cijena Renault Megane Grandtour Expression 1,5 dCi 110 - cijena s osiguranjem. Konačna cijena za kupca u KM sa PDV-om. Istražite svoj život s Renaultom CAPTUR.

Reno captur cijena
Prvi Renaultov gradski terenac okretan je dinamičan i elegantan, kako izvana tako i iznutra. Dostupni su i sportski modeli Renault Sport te izvedbe Initiale Paris. Posjetite službeni sajt Renault Alliance d. Outdoor, cijena s PDV-om, garancija 5 godina.


Reno captur cijena
Authentique Expression Dynamique. Renault Captur automobili, prodaja novih i polovnih Renault Captur vozila. Renault je u Francuskoj objavio prve cene i pakete opreme za novi krosover model Captur. Automobil je premijerno predstavljen u Ženevi a. Cijena je vrlo povoljna – Capture Tce 90 možete kupiti već za 111. Nijedan drugi model u ovoj klasi nema tako povoljnu cijenu i tako. Jučer je zvaničnom promocijom u Međugorju i testnim vožnjama na tržište Bosne i Hercegovine uveden Renaultov potpuno novi model. Na konceptni je Captur Renault uveo novi identitet prednjeg dijela koji.


Doduše, Captur nije dizajnerski radikalan poput svojeg.

Reno captur cijena
Cijena će vjerovatno još pasti kad prođe nešto vremena i auto izgubi svježinu novog modela, a tu su uvijek i. No, na testnom modelu sve što je bilo važno, bilo je i ugrađeno, pa je i cijena od 34. Limuzina, Benzin 890 cm3, vozilo prešlo 8000 km, Veternik. Cijena, koja je često najgori neprijatelj novih automobila, ili u najboljem slučaju, tek usputni saveznik. S dodatnom opremom, testirani Captur. Cijena vrhunskog Peugeota 2008 Allure HDi 115 dostiže ponosnih 145. Captur je potpuno novo ime u Renault obitelji, koji je nastao. Captur dijeli neke komponente sa Cliom 4, a zato je i cijena nešto.


AUTO OGLAS Prodajem: Renault - Captur dci Datum: 08. Broj pregleda oglasa: 000047 Cijena: 11850 €Po dogovoru Godište:. Raziščite svoje življenje z vozilom CAPTUR. Prvi mestni terenec znamke Renault je okreten, dinamičen in eleganten, tako zunaj kot znotraj. Danas je Captur preuzeo ime, stil i pojedinosti svog prethodnika koji ga je nadahnuo:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.