utorak, 1. svibnja 2018.

Mercedes b klasa mane

Mercedes b klasa mane Mercedes-Benz B-Class (2005 - 2011) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Rec je o B180 benzinac sa fabrickim metanom. Todoroviću, pronašao sam auto koji me zanima Mercedes B 180cdi sport.

Mercedes b klasa mane
Imajte na umu da minivenovi ove klase (kao što je B klasa), dizelaša. PRAVU INFORMACIJU, I REALNE MANE SVIH TESTIRANIH AUTOMOBILA. Da li da kupim mercedes B 180, 2000, 110, diesel, star 3 godine, 58 000 km. Par pitanja o Mercedes A-klasi 2002-2003.
Mercedes b klasa mane
B-klasa je od početka proizvodnje u samom vrhu statistika.


Visoka cijena; Skupa dodatna oprema; Pomalo čudan u vožnji. Ako moramo tražiti mane, onda je to širok A stub koji ometa bočni. C klasa mi je gornji limit u veličini automobila, ali mi možda B klasa. Mercedes vam je u užem izboru, ali B i C klasa mogu jako teško da se. Savet oko kupovine B klase 180cdi ili 200cdi. Prednosti i Mane, koji se motor bolje pokazao? Redizajnirani Mercedes B-klase jedan je od zanimljivijih premium modela na našem tržištu, premda nedorečenim stilom ne izaziva 'wow' efekt.


Mercedesom koji kola daje na kratak period.

Mercedes b klasa mane
Mercedes B klasa je kompaktni automobil s 5 vrata koji je bio dostupan na tržištu od 2005. Lukija je ukazao na malo klimavu plastiku ventilacionih. Iako ovaj Mercedes nosi oznaku B klasa nemojte misliti da lošeg kvaliteta. Isto tako, nemojte misliti da će zbog svog imena biti jeftin. Zanima me koje su mane i prednosti tog automobila i koliko bi mogao otprilike kilometara.


Druga generacija A-klase vratila je i zadržala povjerenje kupaca i i kao rabljeni. Ipak, pri kupnji imajte na umu da je A-klasa pravi Mercedes, pa će i. TEST RABLJENOG Mercedes B-klase Luksuzni praktičar koji se fino vozi. A sto se tice kvarova i popravaka, i tih C klasa ima po odpadima, tako da i. I prethodna serija W211 E-klase bila je temeljito.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.