ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

Zamjena baterije iphone 5 cijena

Zamjena baterije iphone 5 cijena Zamjena senzora osvjetljenja (gasi ekran u pozivu). Cijena poziva iz fiksne mreže 6,99kn po minuti razgovora. Evo nekoliko savjeta na što pripaziti pri kupovini i zamjeni. Uz prodaju i promjenu baterije dajemo i garanciju! U cijenu nije uračunata zamjena baterije! Apple je spreman zamijeniti sve baterije s greškom bez naknade.


U našem timu je stalno zaposleno 5 iskusnih servisera Apple uređaja.

Zamjena baterije iphone 5 cijena
Ukoliko odustanete od popravka ili uređaj nije moguće popraviti po razumnoj cijeni plaćate samo dostavu u iznosu od 40 kn. Ja sam ispitao situaciju i cijene iz prve ruke u Rijeci, a vjerujem da je slično i u Zagrebu. U ponudi: Maske, Folije, Slušalice, Baterije, Display stakla, itd. Nemam neku opremu za snimanje ali iskreno se trudim da bude sto kvalitetnije ipak pocetnik sam. Ako vaš telefon nije pokriven pod jamstvom, i morate zamijeniti bateriju, na sljedeće načine koje možete riješiti probleme kada to radite sami. Povjerite se našem timu specijalista koji će otkloniti kvar na uređaju ili vam besplatno dijagnosticirati kvar i reći cijenu popravka. Cijene korigiramo kako bi naše usluge bile dostupne svima.


Izmjena baterija, popravci sporog punjenja i pregrijavanja uređaja pri punjenju. Svima je jasno da cijena popravka mora biti znatno viša kada se mijenjaju.

Zamjena baterije iphone 5 cijena
Oslonite se na naše znanje, iskustvo i optimalne cijene usluga. Takoder, zamjenili bateriju na 4S u rekordnom roku, originalna. Opširnije: RAČUN (R1) Montaža je uključena u cijenu! Baterija koju ćeš dobiti u "ovlaštenom" servisu je kineska kopija naplaćena po cijeni OEM baterije.


Za zamjenu baterije se mora skinuti cijeli front assembly, izvaditi matična ploča, kamera. Pukao mi je ekran na iphonu 4s zanima me cena i vreme popravke istog. PHONE - DEKODIRANJE i SERVIS - BRZO.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.