subota, 9. lipnja 2018.

Cijena peleta po kg

Cijena peleta po kg Pelete u vrećama po 15 kg 78 vreća=1170 kg (cijena za 1 kg)-samo paletna. ENplus norma dokaz je i garancija kvalitete peleta, a grupirana je u klase A1, A2 i. Izračun isplativosti grijanja na pelet.

Cijena peleta po kg
Pelet Šišarka - Vrhunska kvaliteta i najniža cijena. Ne sadrže sumpor, klor, formaldehid, teške metale i druge spojeve štetne po zdravlje. Prema toplinskim vrijednostima 2 kg drvnog peleta zamjenjuje cca 1 litru ulja za loženje ili 1. Cijena peleta ne ovisi o cijeni nafte i plina, znači na eventulano povećanje.
Cijena peleta po kg
Sobni kamini na pelete izrađeni su po najvišim Europskim standardima što se tiče. Po trenutnim cijenama plina, trošak grijanja na pelet je cca 10-ak % jeftiniji.


Kako je cijena plina u zemljama članicama EU oko 5 kn, realno je u. PELETI su pakirani u vreće od 15 kg. Za kuću od 100 četvornih metara potrebno je od 3 do 5 tona, a 2 kg peleta (3,2 kn) ima. Trenutna cena peleta je 200 eura po toni bez prevoza. Prevoz se može organizovati po dogovoru. Pelet se pakuje u džakove od po 15 kg, na paleti se nalazi 67. Kvalitetan pelet, dobiva se, po mogućnosti iz jezgre debla drveta sa što manjim.

Cijena peleta po kg
Cijene prijevoza po dogovoru i destinaciji. Dok je kod ostalih izvora energije cijena sklona fluktuacijama, cijena peleta im.


Zanima me da li netko ima grijanje na pelet ako da kakvo iskustvo ima sa tim. Da li su korištene i druge materije pri proizvodnji peleta, a koje po. Prodaja peleta vrši se u pakiranjima 15 kg za kućanstva te preko 100 kg za veće količine. Na vrećama je proizvođač obavezan navesti ogrjevnu vrijednost po. Njegova zapremina dostatna je za 100 - 150 kg peleta. Ovisno o potrebi za toplinom i veličini kotla navedena količina može biti dovoljna za rad i po nekoliko dana. Cijena kotlova na pelete za obiteljske kuće kreće se u rasponu od 8 000 - 12.


U Savox-u krerirali smo najbolji pelet po pristupacnoj cijeni i uz minimalan uticaj na okolinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.