ponedjeljak, 18. lipnja 2018.

Honda crv iskustva

Honda crv iskustva Odlucio sam se vec bio za Hondu Crv dizel,automatik,lifestye. Medutim sad se pojavio i Santa fe,kojem prethodniku se nisam divio. SUV - Honda Club Forum20 srp 2014Gume za CRV-a - SUV - Honda Club Forum6 tra 2009Pitanja o CR-V-u - SUV - Honda Club Forum28 velj 2009autoplin cepelin + HONDA CR-V - Alternativna goriva - Honda.

Honda crv iskustva
ALI sam se naslusao i nacitao raznih iskustva i. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu8 objava - ‎5 autoriZapravo razmisljam o kupovini novog modela CR-V sa malim 1. Pošto skoro svaki dan predjem oko 100 km u prosjeku vozeći se na posao. Honda CR-V 2,2 CTDi executive - Tihi putnik - Test.
Honda crv iskustva
Lepši deo moje porodice je oduševljen dizajnom honde cr-v i samo su za kupovinu tog vozila ,a finansijski bi mogao da dođe u obzir. Razmisljam o kupovini modela iz 2008.


Vozio sam uglavnom njemacka auta i. Zeleo bih da saznam iskustva,i mišljenja ljudi sa Hondom crv novi model. Jedino sto bi Honda trebala da uradi po pitanju Crv-a, je da nabaci. Vožnja SUV-a uvek mi je prijatno iskustvo. Osećam se prilično opušteno i bezbrižno u velikoj kabini. Možda bi malo brže vozio po krivinama, ali ne bitno brže, da škripe gume. Ili si mislio da li bi bilo drugačije da.

Honda crv iskustva
Da, valjda volim izazove i uzimam marke auta koje nisam nikad ranije.


Tako sam prije japanaca vozio amerikanca, prije toga pronasao ga tamo. TERENAC težak 1,5 tona pogonjen benzinskim motorom na. U održavanju dobre kondicije na tržištu, sigurno će joj. Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Cijena je očekivana za Hondu, no zato je oprema prilagođena i najrazmaženijima. Veliki test nove Honde CR-V: Skupa je i bogato opremljena. Ima li itko iskustva s ovim autićem? Motion je odlican, ali ovaj Hondin 4x4 iz HR-V i CR-V djeluje izuzetno sporo, treba mu skoro sekunda.


Jazz i dalje ostaje kao primarni gradski auto, a CR-V će da se koristi za putovanja i par puta nedeljno u lokalu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.