ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe zakon

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe zakon Može li se neoporezivo isplatiti radniku korištenje osobnog automobila za. Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. Po novom zakonu nadoknada po jednom predjenom kilometru je.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe zakon
Pravilnik o nadoknadama za koristenje priv. Možeš li mi pojasniti ako imam auto sa LPG-om, i dnevno prelazim 100km u službene svrhe. Zakona o porezu na dohodak, neoporezivi iznos naknade troškova službenog. Uredba posebno propisuje da se naknade za službeni put u inostranstvo mogu.


Korištenje privatnog automobila u službene svrhe zakon
Naknada za korištenje ličnog putničkog automobila prilikom. Bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje svrhe, koristi i troškova prikupljanja tako brojnih podataka. Prijevozno sredstvo koje radnik može koristiti na službenom putovanju određuje se u putnom. Zakon), oporezivim primicima po osnovi. Pri korištenju privatnog automobila u svrhe službenog putovanja, u putnom. Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Pored naknade za korišćenje privatnog automobila u službene svrhe.


Naknada iz prethodnog stava obuhvata sve troškove korištenja privatnog automobila u službene svrhe (gorivo, održavanje, popravke, amortizacija, putarine, parking i sl.). Pravo na naknadu troškova za korištenje telefona, telefaksa ili e-mail imaju i.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe zakon
Korišćenje privatnog automobila u službene svrhe (na službenom putovanju). Porezna uprava je u okviru nadzora zatražila službenu evidenciju. Korištenje osobnog automobila društva u privatne svrhe – odbitak pretporeza. Ukoliko će se nabavljeno sredstvo koristiti samo u službene svrhe, o tome je. Zakon o porezu na dodanu vrijedost kaže da poduzetnici od 01. Za službeni put također možete koristiti privatni automobil i može vam se.


Znam da to pokriva troskove goriva i amortizacije automobila ali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.