srijeda, 27. lipnja 2018.

Leteći ležaj na engleskom

Leteći ležaj na engleskom U engleskome jeziku upotrebljavaju se i nazivi. Ak sam dobro skuzio, main bearings su leteci lezajevi izmedju radilice i. Besplatni online prijevod 42 jezika, sa hrvatskog na engleski, njemački, talijanski francuski i mnoge druge.

Leteći ležaj na engleskom
Leteći ležaj na engleskom jeziku - Prevoditelj. Podržani jezici: albanski, arapski, bugarski, češki, danski, engleski, estonski, filipinski, finski, francuski. Besplatni program za prevođenje sa našeg jezika na engleski, njemački, francuski, turski, mađarski. Besplatni prevodilac reči na engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, češki i ruski jezik.


Leteći ležaj na engleskom
Device used in a machine to allow free movement between two parts, typically the rotation of a shaft in a housing. Ball bearings consist of two rings, one fixed to. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Klizni ležaj je ležaj koji omogućuje vođenje pokretnih strojnih dijelova (osovina, vratilo) i prijenos opterećenja s rukavca osovine ili vratila na blazinicu ležaja. Ležaj je strojni dio koji služi za vođenje pokretnih strojnih dijelova (osovina, vratilo), te prenosi vanjska opterećenja ili sile između tih dijelova i onih koji se. Gramatička vježbenica engleskog jezika za pomorce.


I lezece lezajeve (jel se to u na engleskom kaze main rings?) jel moze to da se. Vanjski dijelovi vozila : branici, blatobrani, poklopci motora i prtljažnika, retrovizori, pragovi, vrata, pvc zaštite motora i kotača, farovi, maglenke, štop. Leteci lezajevi radilice za Golf 2, pasat novi.

Leteći ležaj na engleskom
ATS su Engleski - Perkins delovi mi smo uvoznici; -Karike 91 98 100 101 105. Uspješno i djelotvorno komuniciranje na engleskom jeziku s drugim. Ojnice, leteći ležajevi i ležajevi klipnog svornjaka - vrste; oblici; dijelovi i materijali;. Konstrukcijski oblici klipnjače: a) Jednodjelna klipnjača (ugrađuje na sastavljenu radilicu), velika glava služi kao vanjski prsten valjnog letećeg ležaja.


Ako znaš engleski, probaj još da proguglaš.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.