četvrtak, 21. lipnja 2018.

Pravna pomoć za građane

Pravna pomoć za građane Pravna klinika neće preuzimati nove predmete zbog povećanih obaveza. Uspostavom sustava besplatne pravne pomoći omogućeno je socijalno i ekonomski ugroženoj kategoriji građana osiguranje stručne pravne pomoći u svrhu. Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu pružaju besplatnu pravnu pomoć socijalno osjetljivim skupinama građana.

Pravna pomoć za građane
Besplatnu pravnu pomoć socijalno osjetljivim skupinama građana pružaju studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Provjerite imate li pravo na besplatnu pravnu pomoć i pod kojim uvjetima je možete ostvariti. Ako se odlučite potražiti pomoć ili savjet od članova klinike, važno je znati. Centar za mir od kolovoza 2014.


Pravna pomoć za građane
Besplatna pravna pomoć za građane Osječko-baranjske županije”, financiran iz sredstava Državnog. Humanitarna nevladina organizacija PRO BONO ima samo jedan cilj – pružanje primarne besplatne pravne pomoći svim građanima Srbije. Građani će besplatnu pravnu pomoć moći zatražiti 23. Centru za socijalni rad Palilula. I u prosincu besplatna pravna pomoć u udruzi SOS za sve građane u potrebi. BESPLATNA PRAVNA POMOĆ GRAĐANIMA SLABIJEG IMOVINSKOG STANJA U POSTUPKU UKNJIŽBE PRAVA VLASNIŠTVA I OSTVARIVANJA OSTALIH.


U srijedu od 11 do 14 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar potražite besplatnu pravna pomoć za građane. Znajući da je pravna pomoć vrlo skupa Grad Kutina nastoji osigurati građanima da takve savjete dobiju besplatno, a zasad takvu praksu ima još nekoliko. Usvajanjem Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći BiH dobila Zakon za koji se Ministarstvo pravde BiH zalagalo nekoliko godina i koji je.

Pravna pomoć za građane
Sudskim poslovnikom propisano je da pravnu pomoć građanima pružaju sudovi, u skladu sa zakonom i Sudskim poslovnikom, pa je tako svaki sud dužan da. Nacionalne manjine, bivši zatvorenici, socijalno ugroženi i marginalizovani, ali i svi oni kojima je potrebna pravna pomoć ili savet advokata. Pravna pomoć obuhvata: davanje usmenih pravnih savjeta, sastavljanje odgovarajućih pismenih podnesaka: žalbe. Država je dužna da Vam obezbedi besplatnu pravnu pomoć ukoliko niste u mogućnosti da je platite.


Pravna pomoć građanima grada Čakovca će se moći dobiti u gradskoj vijećnici Grada Čakovca, prema rasporedu na web stranicama. Uskoro besplatna pravna pomoć za prezadužene građane.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.