srijeda, 27. lipnja 2018.

Prerada automobila na električni pogon

Prerada automobila na električni pogon Lideri autoindustrije prepoznali su električni pogon kao novu platformu za svoja vozila i zasigurno ćemo vidjeti povećanje različitih modela na. Opel Kadett EV: hrvatska samogradnja, prerada Opel Kadetta na struju. Goran GOGIĆ iz Zagreba dugogodišnji je zaljubljenik u električna vozila, a ideju za prvu preradu klasičnog u automobil na električni pogon.

Prerada automobila na električni pogon
Hrvatski kraljevi prerada - Renault 5 Campus Elektro - Novosti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično20. Spomenuti iznos je trošak kupovine automobila, prerade i nabave. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je dva nova javna poziva.


Prerada automobila na električni pogon
Jedan se odnosi na sufinanciranje oko tisuću treninga. Osim toga, nevjerojatno je ugodno voziti električni automobil, uvjerava nas Goran Gogić. Nema novih postova, Električni automobil polo, punto. Svi redom su tvorničke prerade tradicionalnih automobila u električne. Prerada vozila sa hidrauličkim volanom. FOTO Ručno rađeni automobil na elektro pogon: Tuzlak Esmir Spahić vozi se 200. Ključne riječi: električno vozilo, prerada, električni pogon, baterije.


Postoji sigurna budućnost električnih vozila, pogotovo automobila. O električnim automobilima i preradi klasičnog automobila u električni u okviru.

Prerada automobila na električni pogon
Lohner-Werke u Beču, a za pogon su korištena 4 elektromotora. Izbor vozila za preradu u električno vozilo. Automobil je bio u fazi prototipa, no proizvodna serija nikad nije. Počinje serijska proizvodnja električnih automobila, za koje dijelove. Pojašnjavaju da prosječan putnički automobil s pogonom na benzin ili. Kada je pre pet godina u kragujevačkoj “Zastavi” proizveden prototip putničkog vozila na električni pogon na platformi automobila “zastava.


Malo je poznato no automobil na električni pogon je prvi prošao granicu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.