srijeda, 20. lipnja 2018.

Stroj za sušenje tepiha

Stroj za sušenje tepiha Taski masina za pranje podova i tepiha. CENTRIFUGA ZA SUSENJE TEPIHA MASINA. Centrifuga za tepihe je stroj za ispiranje i centrifugiranje tepiha u procesu pranja.

Stroj za sušenje tepiha
To je stroj za ispiranje i centrifugiranje tepiha u procesu pranja. Za sušenje tepiha Vam više neće trebati posebne sušare,komore,isušivači,ventilatori,visoke temperature i sl. Tezina: 16,8 kgBrzine: 3Max temperatura: 60. Profesionalna mašina za sušenje tepiha.
Stroj za sušenje tepiha
Nudimo Vam jedinstvenu uslugu na tržištu, dubinskog pranja tepiha i staza sa.


Kompaktan stroj za čišćenje i brzo sušenje tepiha. Ukoliko se pitate da li je kod nas moguće pranje tepiha u bilo kojem periodu godine – i leti i zimi – znajte da je odgovor – da, moguće je. Zahvaljujući novom stroju Autopraonice Matić na Vukovarskoj 208 - centrifugi za dubinsko čišćenje i sušenje svih vrsta tepiha, deka i popluna. Ukoliko ste ikada unajmili nekoga da Vam očisti tepihe, a potom pomislili da taj. Generalno čišćenje tepiha klofanjem, kompletnim namakanjem i sušenjem pod. To su mašine za usisavanje i trešenje tepiha, pranje tepiha, pranje nameštaja, pranje zavesa, svih vrsta, mašine za našivanje resa, opšivanje tepiha, sušenje. Jedinstveni-stroj-za-dubinsko-ciscenje-i-susenje-tepihaZašto treba prati tepih?

Stroj za sušenje tepiha
PROFESIONALNO PRANJE, ČIŠĆENJE I SUŠENJE TEPIHA.


Kärcher usisavači za pranje osiguravaju na tepisima temeljitu čistoću do. Isisavanje: Nakon sušenja tepih bi trebalo temeljito isisati usisavačem za tepihe. Pomoću stroja koji se u žargonu naziva "šamponirka" na tepih se nanosi. Tijekom sušenja, u određenom momentu, čiste se i rese na tepihu. Selco profesionalna masina za pranje tepiha i poliranje podova (parketa, plocica, mermera... ) Cetkara. Nastavak za čišćenje tepiha s 1 špricaljkom, plastičan 23 cm.


Idealan kompaktni stroj za čišćenje tvrdih podova. Novi automatski stroj za čišćenje tepiha oslobađa vaš tepih od: prljavština, klica. Vrsta oglasa: Prodaja Stanje artikla: Novo. Ugostiteljima Hallo Tepih nudi dodatne pogodnosti. Drugi korak je ispiranje i drugo pranje te sušenje u centrifugalnoj mašini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.