petak, 20. srpnja 2018.

H7 led sijalice iskustva

H7 led sijalice iskustva Led smd je po meni svjetlo jače od xenona i dugotrajnije, piše da može izdržati 100 tisuća radnih sati, a to je oko 10-15 godina sada ako je to. Led Sijalica za auto29 tra 2015LED rasvjeta za automobil15 stu 2013zamjena halogenke za led? Spremljeno u privremenu memorijuSlično14.

H7 led sijalice iskustva
Usput ako ko zna da se gdje ima kupiti kvalitetne ali baš kvalitetne sijalice klasične ali da nije jedna 50 km, podjelite. Do sada sam kupovao obiće H7 žarulje za 50 kn par. Pa mislim sada uzeti te led sa eBay-a. Da li su bolje od ovih klasičnih H7 , da li će jače.


H7 led sijalice iskustva
Tip grla: H7 Tip LED diode: 5W Cree XBD Broj LED dioda: 6. Boja osvjetljenja: bijela 5000K Radni napon:. H7-LED-mit-10-Cree-XBD-LED-a-5W-50W-CAN-Bus-Satz-. Već par kolega je bilo kupilo h7 led žarulje i razočarali su se sa osvjetljenjem, samo ne. Gledao sam na ebay-u H4 i H7 LED sijalice koje se prodaju međutim iskustvom jednog kolege koji je kupio također na ebay-u sebi H7 LED i. Kakva su vaša iskustva sa LED sijalicama (male potrošnje struje) koje se mogu. Trebalo bi da je reč o H7 sijalici koja pasuje u većinu farova. Vise me zanima kakva su iskustva onih koji imaju starija kola sa halogenim obicnim sijalicama a sada ugradjuju led varijante sijalica H7, H4 i. H7 dobro funkcionišu kao dnevna svjetla,a i svjetla.


H7 led sijalice iskustva
LED vec predpostavljam i to bas s obzirom na iskustva xenona kao sto si. E ovako, proucavam vec 2-3 dana farove i sijalice, pa sam dosao na ideju da uzmem led sijalice za poziciju i h4 i h7 takodje, pa hocu da pitam. Ovako stavila bi Xenon na auto ali sam vidla da se daju kupit iLED H7 žarulje pa me zanjima ako netko zna kako funkcionira jedno a kako. Drugari, zanima me da li ima neko iskustva sa ovim sijalicama, da li vredi menjati postojecu H7 sijalicu ovom led sijalicom. Učitao korisnik Masters ServisNAJNOVIJA TEHNOLOGIJA LED SVETLA ĆE UČINITI VAŠU. A što se tiče ovih Led što hoćeš,jel to prolazi na tehničkom? Ako vam prebrzo crkavaju zarulje, pogotovo H7 koja je znatno. Da li je neko imao iskustva sa LED sijalicama?


Juče sam naleteo na ove sijalice i hteo bih da probam, pa me interesuje da li je potreban neki. LED sijalice H4 18SMD-5050 Specifikacije:Broj modela: H4 - 18SMD -5050 DC 12V Sijalična grla : H4 Broj svetla : 18pcs LED specifi. Hm, ovo mi se cini kao reklama, sad ne znam da li je dozvoljena. Sto se tice led sijalica H1, H4 i H7, nemam nikakvo iskustvo sa njima, ali ono. XENON SET CANBUS H1 H7 H4 D2S 4300k 6000k 8000k XENONI. H7 led sijalice, za auto 102 led diode u jednoj sijalici, 12V Kao sa slike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.