ponedjeljak, 2. srpnja 2018.

Husqvarna 365 cijena

Husqvarna 365 cijena Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om. Motorna pila husqvarna prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: husqvarna motorna pila.

Husqvarna 365 cijena
Imam husqvarnu 365 godinu dana i napravio sto metara drva pila je. Poluprofesionalna snažna i ekonomična motorna pila; Podesiva uljna pumpa; Kućište motora od magnezija; Bočni napinjač lanca. Husqvarnu model 365, pila je vrhunska.


Razvijena u bliskoj suradnji sa profesionalcima koji rade u najzahtjevnijim uvjetima.

Husqvarna 365 cijena
Vreme isporuke: 2 - 4 dana po uplati ili potvrdi narudžbine; Cena isporuke: po. HUSQVARNA 365 , NOVO u fabričkom pakovanju. U PONUDI MOTORNE PILE PO AKCIJSKIM CIJENAMA. Razvijena je u bliskoj saradnji sa profesionalnim korisnicima koji rade u veoma zahtevnim uslovima. SLIKA 5 ) Motorne testere PARTNER - Huqvarna grupa: PARTNER P340S____1.


Opis proizvoda i podaci temelje se na informacijama stranicama proizvođača. AcA to i nije neka niska cijena jer je kod nas redovna tek. Uz sniženu akcijsku cijenu u iznosu od 750,00kn motorna pila 545 biti će jesenski hit! Uz sve motorne pile serije 400, 555 i 365 modele na poklon će se.

Husqvarna 365 cijena
Pogodna za radove u vrtu, parku i šumi. Nova, snažna, svestrana pila za ljude koji cijene profesionalne kvalitete. Slike, podaci i cijene na web shopu mogu se razlikovati od stvarnih.


Druga generacija snažne svestrane pile za ljude koji cijene profesionalne kvalitete. Piła pilarka spalinowa husqvarna 365 special 372 xp. Snažna svestrana pila za korisnike koji cijene profesionalne kvalitete. Trenutna cijena: 144,55 KN Popust: 14% Konačna cijena: 124,31 KN Uvijeti: Kupac dostavi kompletni stari stroj ili artikal sličnog namjena. Dodatne fotografije šaljem na viber, mail, whatsapp. Ukupna vrijednost isporučene Robe utvrđuje se u ukupnom iznosu od KM 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.