subota, 28. srpnja 2018.

Igra autobus alkohol

Igra autobus alkohol Društvo se okupilo prije izlaska i alkohol teče „u potocima”? Igra se u krug počevši s nečijom izjavom nikad nisam. Za ovu igru potrebna je samo jedna kocka i poveća količina alkohola. Kocka se baca u krug sve dok netko ne dobije broj 3. Ispijanje alkohola sastavni je dio tuluma i drugih zabavnih trenutaka u društvu prijatelja. Ako vam druženje s omiljenim licima nije dovoljno. Upozorenje: Ova igre nisu za maloljetnike, niti osobe koje ne podnose alkohol.


Igra autobus alkohol
Kada cijelo društvo bude već „dobro“. Ali zamislite koliko samo zabavna može postati ako je igraju pojedinci koji su konzumirali velike količine alkohola i imaju ozbiljnih problema s održavanjem. Popis najnovijih igara na portalu Igre. Prikazano je 7 najnovijih igara - kliknite na gumb ispod igara kako bi dobili još rezultata. Trebaju mi igre za cuganje ,osim cugopola. Ride the bus is a drinking game played through using a standard pack of cards.


The object of the game is to have the fewest cards at the end of the round. E sad, budući da ovdje ima dosta studenata i budući da znam da. Među mladima se pojavila nova opasna igra koja je već uzela nekoliko.

Igra autobus alkohol
Ipak, većina mladih u ovoj igri samo snima kako pije neki alkohol. Ride the Bus is a drinking game that requires a combination of luck. Ja vam se Bogom uzvišenim kunem da je veći greh igrati sportsku kladionicu. Zapaljen autobus u Italiji sa mađarskim učenicima, autobuska. Možete saznati sve Online alkohol i streljivo igre here.


UŽAS U ITALIJI Autobus iz Mađarske pun dece udario u stub, namanje 16 POGINULIH. Bez obzira na simbole, igra je ipak naivnija od druge igre. NASILNIČKA VOŽNJA, ALKOHOL, KOKAIN I OPASNA IGRA SA PUŠKOM Od. Igra iPlayer Goodgame Empire - Goodgame Empire. Sicer smo redko kdaj igrali pivske igre, ampak eno se pa le spomnem. Ce vmes zmanjka, zamenjaj alkohol (super je, da cimvec mesas, ucinek se potencira).


Podobna igra je ride the bus)) Das navadne. Ako nosite više duhana ili alkohola nego što je automatski.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.