srijeda, 4. srpnja 2018.

Lambda sonda kvar

Lambda sonda kvar Lambda sonda kvar Lambda sonda je neizostavni element ispušnih sustava motornih vozila pogonjenih Otto motorom. Greška u radu lambda sonde vodi do stvaranja gorive smjese u kojoj udjeli goriva i. Pitanje, dali je moguce da je lambda sonda to uzrokovala i ima te simptome.

Lambda sonda kvar
Pitanje drugo, koju preporucujete i po kojojnse cijeni moze naci. Simptomi koji ukazuju na moguci kvar lambda sonde se manifestuju u vidu smanjenja snage motora, loseg rada na praznom hodu, prekida. Famozna lambda sonda, ona se nalazi u ispušnom sistemu vozila, nova.
Lambda sonda kvar
Najbolje je otkloniti kvar što prije jer može naštetiti nekim drugim.


Za razliku od prethodnog teksta, gdje rasplinjač ima jednu od glavnih uloga vezanu za performanse motora i potrošnju goriva, kod vozila sa. Kvarovi: Lambda sonda termički preopterećena; Lambda sonda kroz spoljašnji uticaj oštećena; Polomljena keramika; Prestanak rada lambda. Ako ti i dalje ide kako treba i troši isto, tvoja lamda sonda je samo kad. Motogalerija-Suzuki-Vstrom-1000-test-izdrljivosti_17. Test - Motorevija","rh":"motorevija. Auto servis Vranić - Ultrazvučno čišćenje dizni","rh":"as-vranic.


Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Lambda sonda kvar
Lambda sonda kvar
Mozeli kvar na Lambda sonda prouzrokovat neravnomjerni rad motora,trokiranje i gubljenje snage motora ? L, a sada popila pola tanka u 100-150km. Dijagnostika je pokazala gresku "lambda 1 i lambda 2. I nije crkla, proćićeš kao Cirko, kupićeš sondu a kvar će ti ostati za uspomenu. Prema Vašem opisu jasno je da postoji kvar na motoru. Ako ugradite novu lambda sondu a ne otklonite pravi kvar onda će nova lambda sonda opet prestati. Važnost lambda sonde je da detektira odstupanja lambda faktora u ispušnim plinovima od idealne vrijednosti, te omogući upravljačkoj jedinici ECU da ovisno o. Međutim u ovom slučaju se najprije radi dijagnostika, točno defektira kvar i obavlja.


V 2003g upalila se lampica od lambda sonde.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.