utorak, 31. srpnja 2018.

Zahtjev za postavljanje reklame zagreb

Zahtjev za postavljanje reklame zagreb Zahtjev za postavljanje reklame zagreb Voditeljica odjela za korištenje i zakup javnih površina, reklame i uređenje. Grada Zagreba i određivanja naknade za. Visina naknada za postavljanje natpisa, plakata, reklama i reklamnih panoa.

Zahtjev za postavljanje reklame zagreb
Prije postavljanja reklamne ploče, tende, ormarića za novine i slično. Viktora Kovačića 5, Zagreb pon-pet 8:30 – 16:30 0038518890261. Molim naslov za izdavanje rješenja za: 1. Trgovački sud u Zagrebu MBS 080042653.


Podnošenje zahtjeva za postavljanje pokretnih naprava i reklama. ZADRŽAVANJE a) samostojećeg panoa reklamnog sadržaja. Bandić odlučio: Zabrana reklama na Jelačić placu i Cvjetnom trgu 19. U njoj stoji kako je za postavljanje reklama potrebno rješenje upravnog. Podnositelj je podnio zahtjev za ocjenu zakonitosti članka 1. ZAGREB - Na Trgu bana Jelačića i Trgu Petra Preradovića, popularnom Cvjetnom trgu, uskoro će biti zabranjeno postavljanje reklama i. Zahtjevu za izdavanje rješenja za postavljanje kioska podnositelj je dužan priložiti:.

Zahtjev za postavljanje reklame zagreb
Zagreb, koje zastupaju odvjetnici u Odvjetničkom društvu. Jednostrano svjetleće reklame se postavljaju direktno na zidnu stijenu i sadržaj im je.


Zahtjev za postavljanje natpisa i reklamnih predmeta može podnijeti fizička osoba i. Uobičajena isporuka reklama je na paritetu franco skladište Zagreb. Bandić svojoj stranci omogućio besplatno postavljanje reklama. Bernardić je novinarima rekao da u Zagrebu ne smije biti privilegiranih, već. Za postavljanje reklama iz članka 29. Sve fizičke i pravne osobe koje postavljaju reklame na javnim cestama dužni su. Zahtjev se podnosi pravnoj osobi koja upravlja javnom cestom, a odluku na.


Uz javnu cestu nije dopušteno postavljanje reklama ako je cesta. Nakon toga je njegova stranka podnijela zahtjev da joj se od 10.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.