ponedjeljak, 13. kolovoza 2018.

Auto za vjenčanje

Auto za vjenčanje Iznajmljivanje vozila za vjenčanja i ekstra luksuzna vozila. Popust od 20% ukoliko odabirete vozilo za prijevoz prilikom jednog od najvažnijih događaja. Rezervacije automobila na: +385 91 59 75 150.

Auto za vjenčanje
Gama oldtimer vozila u ponudi: Bentley T I Serija Automobil proizvođača. Luksuzna Vjenčanja - Odabir vozila za Vaš poseban dan biti će odraz Vašeg. Garancija najboljih cijena luksuznih vozila u Hrvatskoj!


Unajmite Porsche, BMW, Mercedes ili Audi.

Auto za vjenčanje
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOdvezite se na vjenčanje u jednom od automobila iz Fleet elite rent a car ponude. Iskoristite i personalizirano oslikavanje vozila koje je u ponudi uz najam. Gdje bi u Zagrebu mogao rentati auto za vjencanje na nekih 3 sata? Neki njemacki auto tipa BMW 3 ili 5, Audi A4, A6. Auto (i ostali prijevoz) za vjenčanje Vjenčanja.


Najam limuzina za sve prigode od vjenčanja, djevojačkih i momačkih večeri i eventa. Naslovnica » Vjenčanja » Limuzine za vjenčanja. Najam vozila za vjenčanja, vizila visoke klase.

Auto za vjenčanje
Jel netko zna (može biti i nekog tko se ne bavi s time) da ima bolji, noviji veći auto i da bi vozio na dan vjenčanja. BGL AUTO je firma sa sjedištem u Posušju, Miroslava Krleže bb. Naša djelatnost obuhvata prodaju vozila, servis vozila, vučnu službu, rent-a-car usluge.


U ponudi imamo veliki izbor luksuznih vozila za vjenčanja, kao i vozila za svakodnevnu. Personalizirane tablice za automobil, sa imenima mladenaca ili tekstom po izboru: Upravo vjenčani, Just married, Mladenci i sl. D ljuljajuća čestitka Auto za vjenčanje, 14,5 x 20 cm Zanimljiva i višestruko nagrađivana 3D interaktivna čestitka s motivom Auta Za vjenčanje. Početna Proizvodi Vjenčanje Dekoracije Dekoracije za svadbeni auto. Tablice za svadbeni automobil "Just Married". Dolazak na ceremoniju vjenčanja izazvati će pravo uzbuđenje kod gostiju, pojavite li.


Jedan takav je Pontiac Firebird, prvi i jedini američki muscle car u ovom. Ukrasite svoj auto i zamijenite svoje registarske tablice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.