petak, 31. kolovoza 2018.

Bmw i3 cijena u hrvatskoj

Bmw i3 cijena u hrvatskoj Rabljena BMW i3 vozila: prodaja BMW i3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama BMW i3 automobila. II▻BMW serija 3 i3, Godište: 2014, Prijeđeni kilometri: 3000 km. Do isteka je još: oglas istekao; Oglas prikazan: 9973 puta.

Bmw i3 cijena u hrvatskoj
Mali električni BMW i3 bio je kao izvanzemaljac u Zagrebu. Hrvatskoj nešto je što se ne propušta, pa makar. Modeli iz BMW serije i (električni i3 i plug-in hibridni sportski i8) dostupni su u 50 država (Hrvatska za sada nije na tom popisu), iako se.


To je oko 40 posto cijene novoga po današnjem cjeniku.

Bmw i3 cijena u hrvatskoj
C-zero na servis u Hrvatsku, a BMW i3 u Sloveniju. Slideshow BMW i3: Atraktivan, ekološki i zabavan u vožnji Povratak. Za točne informacije obratite se najbližem BMW zastupniku. BMW i3 predstavlja novi smjer u konstruiranju elektro auta podređenih održivosti. BMW i3, koji je tek krenuo u prodaju kada je većina poticaja već bila podjeljena.


Ako se kupci odluče na i3 REX (Range Extender) varijantu s dodatkom. Zbog svojih visokih cijena dosad su bili u zapećku, a kupovali su ih samo oni koji. Primjerice, u ovu kategoriju spada BMW i3 sa sustavom za. BMW i3 električni je automobil koji se nudi u dvije izvede - s elektromotorom te elektromotorom s dvocilindričnim benzincem za produživanje.

Bmw i3 cijena u hrvatskoj
Do premijere BMW i3 modela ostalo je još pet dana, čija prodaja u Njemačkoj kreće u. U BMW-u tvrde da ovaj električni automobil ima sportske gene kao svaki njihov. Srednja cijena automobila u Šibensko-kninskoj županiji koji se nude na prodaju. Mitsubishi Motors - i MiEV i BMW i3. BMW i3 (94 Ah) sa snažnijom baterijom omogućuje doseg vožnje do 200 kilometara u svakodnevnim uvjetima.


Prodaja nove generacije BMW-ove serije 1 započela je i na domaćem tržištu. BMW i3 će biti baza Appleu za njihov vlastiti električni auto?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.