srijeda, 22. kolovoza 2018.

Brkovi kod djevojcica

Brkovi kod djevojcica Kod devojčica nikakvi "brkovi" ili, pravilnije rečeno, nausnice, nisu poželjni, bez obzira na to što ih i one mogu dobiti u pubertetu. Hej,ove godine krenula sam u srednju školu,imam 15 godina. U zadnje vrijeme 2-3 ljudi mi je reklo da imam brkove.

Brkovi kod djevojcica
San svake žene je lice bez ijedne vidljive dlačice. Iako se time mogu pohvaliti samo rijetke sretnice, ako ste se odlučili ukloniti ili pak prikriti. Ovako malo je glupa tema ali zanima me,imate li problema sa brkovima? Devojcica je pomalo bila uplasena, pa nije odmah dala da je.


Brkovi kod djevojcica
Mama je bila frapirana mojim postupkom ali sta mogu"brkovi"su mi jako smetali. Prvo želim istaknuti: NEMOJTE BRIJATI BRKOVE, ili druge dlake na licu. DONOSIMO vam glavne razloge zbog koji svaki dječak i djevojčica obožavaju nositi lažne brkove. Bojim se ako ih budem čupala da će biti još crnji. Ne znam šta se koristi u kozmetici da se to reši. Neki misle da bi to moglo da poremeti hormonski statu devojčica, neki.


Evo moje lično iskustvo- Brkovi su počeli da mi rastu kada sam imala. Ona dodaje da, ni kod devojčica ni kod dečaka, depilacija malja s neželjenih delova tela voskomi ili epilatorom neće usporiti rast dlaka. Ako poremećaja hormona je otkrivena, onda je uzrok brkovi djevojčica je nasljednost.

Brkovi kod djevojcica
Pojam brkova uvijek se veže uz muškarce. No, brčićima je majka priroda (na žalost) “razveselila” i neke djevojke. Prihvatite činjenicu da vaša devojčica raste i rešavajte zajedno svakodnevne problemčiće. Ja sam 6 razred i brkovi mi vec naveliko rastu….


Prvi brkovi i brada (mustaći) u žargonu poznati kao paperjasta mahovina, koja. Nedefinisana materija na licima dojucerasnjih decacica ( i ponekih devojcica ). Ako ste mislili da ne može biti luđe, varate se! U ovom videu vam otkrivam kako ja skidam svoje brkove!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.