subota, 29. rujna 2018.

Isplata dobiti joppd

Isplata dobiti joppd Primjer ispravka i dopune obrasca JOPPD. Plaća radnika HRVI i isplata prijevoza s posla na posao istovremeno s plaćom. Isplata plaće i naknade plaće radniku na bolovanju. Nadalje je pojašnjeno da se danom primitka dividende, odnosno udjela u dobiti. Sukladno odluci društva vlasnici imaju pravo na isplatu udjela u dobiti: 1. Ja sam imala za jednog isplatu dobiti iz 2013. Na isplatu zadržane dobiti koja je ostvarena do 2000.

Isplata dobiti joppd
JOPPD koji će zamijeniti ukinute obrasce ID, IDD, IP, IDD-1, ID-1 i RSm.


Obavijest o iskazivanju troškova za službeni put i isplate dividende i udjela u dobiti koji. Obrazac JOPPD - Izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te. DOPRINOSIMA I POREZU NA DOHODAK NA OBRASCU JOPPD. Obračun i isplata naknade za neiskorišteni godišnji odmor (31.08.2016). PDV-a i doprinosa), ali ima i promjena koje su rezultat nastojanja da se. Prvo, JOPPD uključuje i oblike isplata fizičkim osobama koje nisu po.


Isplatio sam nekoliko puta ove godine zadržanu dobit, a nisam još platio porez i prirez na te isplate. Vidio sam u RIF-u da je kod uplate u pozivu.

Isplata dobiti joppd
Zato ste prije svake isplate dobiti dužni provjeriti u svojim poslovnim knjigama ima li. Za sve isplate plaća i naknada od nesamostalnog rada, poslodavac ima. Bilanca, Račun dobiti i gubitka, Izjveštaj o ostaloj sveobuhvatnoj. JOPPD obrazac čije je ispunjavanje postalo neophodno od. Iznos otpremnine koji će se isplatiti radniku ovisit će o prosječnoj mjesečnoj. Nalozi za isplatu osobnog primanja, koji su popunjeni sukladno ovoj uputi, rezultirat će.


Zakona s obilježjima skrivenih isplata dobiti, odnosno izuzimanja, koje. Pregled pojedinih točaka Obrasca JOPPD. Oporeziva i neoporeziva isplata dobiti i isplata predujma dobiti. Prilikom popunjavanja naloga za isplatu osobnih primanja potrebno je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.