utorak, 11. rujna 2018.

Kako voziti dizel auto

Kako voziti dizel auto Puno puta cujem da ljudi ne znaju vozit u smislu da idu ili u previsoke okretaje, ili u preniske pa kako se vozi. Suncokretovo ulje kao pogonsko gorivo? Vožnja dizela na niskim okretajima - narkivehr.

Kako voziti dizel auto
Moguće je krenuti i u većini ostalih brzina, ali to nije dobro za auto. Kako naučiti voziti auto; Podešavanje 3. A od kuda auto i akumulator dobivaju struju ? Nije bitno u kojem stupnju prijenosa palimo auto.
Kako voziti dizel auto
Ovi savjeti primjenjivi su na sve automobile, bez obzira vozite li na benzin, dizel, plin ili pak hibridni pogon. Također, voziti štedljivo nipošto ne.


Auto se definitnivno ne uspije ugrijat na nikakvu temp. Moje skromno stajalište je sljedeće: Auto se treba "vrtiti" što manje. Bio motor na dizel ili benzin, vrtjeti mašinu bespotrebno je. Forum - Automobili i motori - Razlika između dizela i Turbo dizela. Neki i danas još uvijek nemaju dizel motore u svojoj ponudi, no sad su i takvi. Injection) veže sa sve automobile pokretane turbo dizelskim motorom, bilo. Sada ste me uzrujali a sta ako ga Hota odradi sta cu ja voziti?


Kako voziti dizel auto
Pitamo se – kako, kada je voziti - skupo? S obzirm da sam pocetnik u voznji te da imam automobil sa dizel motorom i turbinom, zanima me kako se to vozi pravilno. Naravno da se dizel ne vozi ko benzinac. Ipak koliko dugo ćete voziti automobil zavisi umnogome i od vaše. Drugar je 1998 godine kupio BMW 325tds 2500ccm turbo dizel. V 110hp,( inace auto me odusevio ) ali me zanima na koliko obrtaja je optimalno voziti? Ovo je tema za vozace koji voze, a ne znaju kako se vozi jedan auto ili.


V50 dizel (a verovatno si na tome polagao) vozio u petoj. Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima! Spremljeno u privremenu memorijuSlično26. Po podacima iz LMC Automotive, automobili koji voze na dizel koštaju u prosjeku 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.