petak, 28. rujna 2018.

Plamenik za flambiranje

Plamenik za flambiranje Plamenik za flambiranje i karameliziranje - S regulacijom plamena - Doseže temperature do 1300 ° C - Jednostavno punjenje standardnim plinom za. Velika ponuda kuhinjskog pribora na jednom mjestu. Ponuda "BRENER CARAMELLO GORIONIK ZA FLAMBIRANJE" je arhivirana.

Plamenik za flambiranje
II▻PLINSKI PLAMENIK (pištolj) snage 1,11Kw NOVO I NE. Kolica za flambiranje sa ugradenim plinskim kuhalom AKT 305. Jedan plinski plamenik 3,7 kW + držač woka, Teleskopska radna. Sada svojim desertima možete dodati lagani ukus karamele ili jih možete nježno flambirati pomoću ovog plamenika za creme brulee.
Plamenik za flambiranje
Najčešća pića koja se koriste za flambiranje su konjak, viski, gin.


Kako bi vaši gosti uživali u spektaklu, pripremite jelo u posebnom grijalu za samim stolom ili na malom alkoholnom plameniku. Iako nam se čini komplicirano, flambiranje je vrlo jednostavan. Posudu s jelom nagnemo prema plameniku kuhala da je obuhvati plamen. Izvucite kuhara u sebi uz pomoć ovog kuhinjskog brenera za flambiranje sa stalkom iz BigBuya! Možete koristiti ovaj nevjerojatni plamenik za crème brûlée za. Ploča za kuhanje djeluje učinkovito samo ako su dijelovi plamenika pravilno sastavljeni. Proizvodac: OZTI Tip: EKO PS500 Dim:1100x625x850 mm - 2 PLAMENIKA. Flambiranje je poseban kuharski postupak u kojem već.


Plamenik za flambiranje
Jelo se flambira tako da se alkohol u žlici zapali na plameniku, a zatim polije po jelu. Vratite na kratko u pećnicu da bjelanjak dobije boju. Ako imate plamenik za flambiranje, možete i s time dovršiti puslice. Prikaz stanja napunjenosti; Do 1300 °C; I za flambiranje jela. Petromax mini plinski plamenik hf1 je vrlo praktičan predmet za jednostavno pokretanje. One naprednije kuharice u kućanstvu imaju mali plamenik, a sada je konačno osmišljen i proizvod koji omogućava flambiranje i onim manje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.