petak, 21. rujna 2018.

Serijska sklopka shema spajanja

Serijska sklopka shema spajanja L07 - Kako povezati SERIJSKI prekidac - Duration: 3:54. Serijska sklopka: unutarnja šema, stezaljke, pregibne poluge. Serijski prekidači služe za uključivanje i isključivanje dva nezavisna svetlosna izvora.

Serijska sklopka shema spajanja
Gornjim simbolom ukoliko je dvopolna šema, ili donjim ukoliko se radi o. Na slici je predstavljen šematski prikaz spajanja serijskog prekidača. Za to nam je potrebna sklopka koja se zove "Izmjenična sklopka". U prilogu dajem električnu shemu spoja izmjeničnih sklopki.
Serijska sklopka shema spajanja
Shema spajanja dva izmjenična i jednog križnog prekidača:.


Spajanje indikatora za kupatilo (horizontalna sklopka). Kod nje nije ništa serijsko, (osim proizvodnje :-)) ) Serijska je zato jer je namjenjena za spajanje dviju sklopki u seriju. Elektroinstalacijski materijal arrow Podžbukni program arrow Dizajn STELLA - kompleti i moduli arrow Sklopke i tipkala 10A arrow Sklopka dvostruka izmjenična. SERIJSKI PREKIDAČ (P7 na slici 4) ustvari su dva prekidača u jednom kućištu. Spojna šema identična je šemi spajanja timera. Svjetlosna sklopka ili luksomat (slika 7) je uređaj za upravljanje rasvjetom ovisno o jakosti. Strujni krug s dva rasvjetna mjesta (serijska sklopka). N vodič, jer će u tom slučaju pri uključenju potrošača FI sklopka izvršiti isključenje.


Serijska sklopka shema spajanja
Sheme spajanja dvije sijalice i serijskog prekidača su na slici 35. Osnovna šema spoja serijske sklopke s tri ili četiri stezaljke Sl. Spajanjem kontakata zatvoreno je strujno kolo u kome se nalazi sijalica i ona svijetli. Vježba 4: Instalacija strujnog kola sijalice sa serijskim prekidačem. Od shema uključuje energiju svaki izlaz iz prethodne, oštećenje jednog od. Osnovna uloga serijskog prekidača je da omogući paljenje i gašenje dva potpuno.


Svaki serijski prekidač bez obzira na model na prednjoj strani ima dva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.