utorak, 2. listopada 2018.

Prodaja stanova čakovec

Prodaja stanova čakovec Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, u sklopu boravka je mala radna soba. PRODAJU SE DVA STANA I POSLOVNI PROSTOR U ČAKOVCU, NA DOBROJ LOKACIJI, UKUPNE POVRŠINE OD 123,33m2,(u kompletu za 111.000 EUR-a). Nekretnine u Čakovcu, Agencija za nekretnine Čakovec, Međimurje, prodaja nekretnina.

Prodaja stanova čakovec
Moj Stan info nudi Vam kvalitetne stanove. Adresa: Čakovec, Tomaša Goričanca 6. U PRODAJI još samo 2 STANA 71,6+6M2 BALKON III KAT i 108,70 m2+2 balkona od 6 i 8,1.
Prodaja stanova čakovec
Nekretnine Banja Luka, Nekretnine Beograd, Nekretnine Novi Sad, Apartmani, Apartmani Split, Iznajmljivanje Stanova, Real Estate, Immobilien, Ferienhauser. Stanovi prodaja Čakovec – najnovije ponude stanova za prodaju od privatnih oglašivača i agencija za nekretnine. Ukupna površina nekretnine je 172,56 m2.


Površina stambenog prostora iznosi 79,37 m2 + tavan od 93,19 m2. Prodaje se stan u strogom centru Varaždina. PRODAJE SE dvosobni namješteni komforni stan od 60 m2 u Čakovcu na Jugu. Podturen, mali,uredan i lijepi gradić koji svoju Općinu. Najveća ponuda i prodaja nekretnina u. PBZ nekretnine, agencija za posredovanje nekretninama, prodaje nekretine na području.

Prodaja stanova čakovec
HITNO I POVOLJNO: STROGI CENTAR ČAKOVCA! PRILIKA - SESVETE-SOPNIČKA ULICA- 3. Novouređeni, komforni 2-sobni stan površine 55 m2 + 40 m2.


Mogućnost zamjene za stan u novogradnji uz nadoplatu vrijednosti kuće. Prodaja nekretnina - izbor nekretnina na prodaju - stanovi, kuće sa okućnicom u centru Čakovca. Pronađite sve stanove i apartmane za prodaju. Kupite stanove i apartmane od agenata i oglašivača, prostom pretragom na Everyhouse. Projekti obuhvaćaju prodaju stanova u Zagrebu, novogradnju, nekretnine u Zagrebu i. Kuća je građena 1976 godine, mogučnost. Stan u zgradi za prodaju agencije Erste Nekretnine Čakovec, županija Međimurska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.