utorak, 23. listopada 2018.

Tablet se ne puni

Tablet se ne puni Dakle radi se o prvom pražnjenju, ja inače imam običaj do kraja ispraznit. Pusti ga tako nekih pola sata pa probaj upaliti. E sad da ga skinem s punjača ili da ga ostavim do ujutro pa ćemo vidjet šta se dešava.

Tablet se ne puni
Kako i zasto ne znam ali nece da se upali. Stavila sam ga na punjac ne reaguje sta da radim? Ja instaliram i ugasi se tablet,ja upalim i nece da se upali samo stoji. Neki od najčešćih kvarova na tabletima su: tablet neće da se upali, tablet se ne.
Tablet se ne puni
Naime pred dva dana tablet mi se do kraja ispraznio i sada kada ga na punjač stavim, baterija se počne puniti cca 2 crtice i onda se tab ugasi i. Jedan od najočitijih znakova da bi se to trebalo uraditi jeste ubrzano pražnjenje.


Prvo morate da ustanovite šta vam pravi problem. Ili vaš telefon neće da se puni kada je nakačen na punjač, ili se puni veoma sporo. Pozdrav, donesite u servis da vidimo sta se dogodilo, procena kvara je besplatna. Tablet uređaj je Prestigio MultiPad 7. Nakon nekih mesec dana tablet je prestao da se puni. Lepo sam ga spakovala u kutiju, u nju stavila punjač, garanciju, račun, ugovor i odnela. Uređaj Nexus ne puni se i ne uključuje.

Tablet se ne puni
Ako se vaš uređaj Nexus ne puni ili ne uključuje, slijedite upute za rješavanje problema u nastavku. Ovako evo nocas mi se pojavio problem na tabletu.


Stavio tablet na punjenje i normalno se dalje puni. Postovani, na adapteru za tablet krivo je suprug spojio polaritet. Ukljucio ga je u struju i stavio da se puni, nakon par minuta tablet se poceo. Normalno se puni na originalni punjač ima svoj poseban USB utikač , tako da se neki drugi bez adaptera nebi. Litium-Ion baterije u mobitelu, tabletu pa čak i laptopu možete puniti dok koristite uređaj. Korištenje ne šteti kada se uređaj puni, već je važno da ne kupujete. Međutim, ako ste primijetili da se trajanje baterije po punjenju.


Telefon ili tablet uopšte ne reaguje na punjač. Ponekad se dešava da telefon neće da se puni, iako on može normalno da radi kada se u njega stavi napunjena baterija. Baterija je na izmaku, a vi ne znate šta da radite. U zavisnosti od modela telefona može.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.