srijeda, 24. listopada 2018.

Ugovor o radu na pola radnog vremena primjer

Ugovor o radu na pola radnog vremena primjer Zaposlenici s ugovorom na pola radnog vremena imaju pravo na jednake. Ispod se nalaze dva primjerka ugovora na određeno i neodređeno vrijeme koje. Tagovi: kako ispuniti ugovor o radu, primjer ugovora, primjer.

Ugovor o radu na pola radnog vremena primjer
Molim Vas za kratak opis sastavljanja Ugovora o radu na pola radnog vremena te. UGOVOR O RADU NA NEODREĐENO VRIJEME. Pravilnika pri vođenju evidencije radnog vremena mogu se koristiti odgovarajuće kratice s jasnim. Pri tome treba obračunavati doprinose razmjerno osnovicama za doprinose prema naredbama o iznosima.


Ugovor o radu na pola radnog vremena primjer
Primjer sadržaja: Rad na pola radnog vremena u j. Ugovor o dopunskom radu radnika Zaključaj Garancija. Postavlja se pitanje na koji način sastaviti novi ugovor o radu ili izmijeniti. Kod nas u tvrtci osobe zaposlene na pola radnog vremena pravo na. Zakona o rasporedu radnog vremena, prekovremenom radu. Ako je neko pravo iz radnog odnosa različito uređeno ugovorom o radu, pravilnikom. Pročitajte više o evidencijama radnog vremena u časopisu RRiF br.


Obveze poslodavca kod sporazumnog prestanka ugovora o radu. Nejednaki raspored radnog vremena i preraspodjela.

Ugovor o radu na pola radnog vremena primjer
ZOMO-a i sklopi ugovor o radu do polovice punog radnog vremena. Ovu odredbu obavezno stavljajte u takvom tipu ugovora o radu. Zakon o radu - Praktični primjeri: ugovora, odluka, pravilnika, drugih dokumenata. Evidencija o radnom vremenu sadrži najmanje sljedeće podatke:. Radnik koji je zaključio ugovor o radu sa punim radnim. Pola dnevnice priznaje se ako je službeno putovanje trajalo između 8 i 12 sati.


Ne mora se sklapati novi ugovor o radu, promjenu tjednog radnog vremena moguće je utanačiti i sklapanjem dodatka postojećem ugovoru o. No ukoliko ugovorite rad na pola radnog vremena (20 sati tjedno), tada. U našem gornjem primjeru to je iznos od 458,68 kn mjesečno odnosno. Bruto 1 iznos je iznos koji se navodi u ugovoru o radu iz kojeg se dalje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.