srijeda, 3. listopada 2018.

Vozački ispit testovi

Vozački ispit testovi Kako bismo Vam pomogli da se što bolje pripremite za polaganje ispita. Testovi za kategorije BE, C, CE i D kategoriju rezervirani su samo za kandidate. Test možete riješavati ukupno 45 minuta, a potom će Vam ispit automatski ispisati Vaš rezultat.

Vozački ispit testovi
Kada ste spremni, kliknite na tipku "Start"! Poštovani, svakako uzmite u obzir da je rješavanje ONLINE TESTOVA više. Stoga Vam naglašavamo da je, da bi s uspjehom položili "Ispit iz prometnih. Sustav provedbe ispita iz predmeta PPSP na računalu.


Vozački ispit testovi
Republici Hrvatskoj osuvremene, da postanu objektivniji. Online testovi za vozacki ispit-Resavajte testove za voznju online,interaktivno. Testovi za vozacki ispit B kategorije,20 online testova za voznju,740 pitanja. E-test je ispitni test iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila koji se polaže na računalu. Odmah dobijate potvrdu o tacnom ili netacnom. Test se sastoji od 38 pitanja i ukupno ima 120 bodova. Za prolaz je potrebno 90%, odnosno 108 bodova, ali i svi točno riješeni zadaci od broja 15 do. Kandidat je položio ispit ako je na osnovu tačnih odgovora postigao minimalan.


Novi testovi 2016 za polaganje vozačkog ispita ONLINE.

Vozački ispit testovi
Pitanja preuzeta sa MUP-ovog servera. Pred vama se nalaze testovi od 38 pitanja. Za rješavanje testa imate na raspolaganju 45 minuta. Posebno dizajniran test, sličan pravom koji se kreira od nasumično izabranih pitanja za B kategoriju. Dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju kandidata za vozače i znatna investicijska ulaganja jamstva su. Testovi za polaganje vozačkog ispita online za Bosnu i Hercegovinu (BiH, 2013). Autoškola „Auto-klub Koprivnica“ pripremila Vam je test s ukupno 38 pitanja koja se nasumično biraju iz unaprijed pripremljenih pitanja.


Kviz; Raskrižja; PPSP ispit; Prometni ispit; Ukupno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.