subota, 3. studenoga 2018.

Drveni ugljen za zube

Drveni ugljen za zube Za one koje žele biserno bijele zube bez sumnjivih kemijskih gelova ili skupog laserskog tretmana, probali smo provjerenu staru domaću. Natrljaš li zube crnim ugljenom u samo 5 minuta možeš ih izbijeliti! Ne trebaš skupe preparate, zbog žutih zubi nije potrebno otići.

Drveni ugljen za zube
Radi se o tretmanu izbjeljivanja zubi aktivnim ugljenom koji možete kupiti u svim ljekarnama u obliku praha ili kapsula, a sve što treba napraviti. Na papirnatu maramicu ili toalet papir naslonite četkicu za zube, koju ste prethodno. Vjerovali ili ne radi se o običnom drvenom uglju. NAČIN NA KOJI PERETE ZUBE AKTIVNIM UGLJENOM.


Drveni ugljen za zube
Iako možda čudno zvuči da crni prah može izbijeliti zube, aktivni ugljen je vrlo koristan kod izbjeljivanja. Sve što trebate učiniti je primijeniti. Stranica 39-Izbjeljivanje zuba Kozmetika. Zdravlje i Tijelo › Moje Tijelo, Moj HramSpremljeno u privremenu memoriju17. Odgovor na njihovo traženje je, kratko rečeno, (drveni) ugljen. Jednostavno možete izvaditi ugljen iz kapsule ili izdrobiti tabletu i oprati zube.


Ugljen usitnjen u prah na sebe će preuzeti većinu prljavštine te će zube ostaviti bijelima. Ovaj ugljeni prah pomiješan sa glinom i sodom bikarbonom daje. Domaća pasta za izbjeljivanje zubi by Marko Bogdan.

Drveni ugljen za zube
Ja bih ti preporucila drugu opciju,zubi od njih postaju osjetljivi moju drugaricu 2 i dan danas bole a boja joj se vratila nakon prestanka upotrebe. Praktična žena - Kako najefikasnije izbeliti zube? DIY:Kako sam izbjelila zube na prirodan način. Videos & Fotografije za Sigurno i uspešno izbelite zube kod kuće: Rezultati odmah nakon prvog pranja ovim sredstvom! Kako napraviti domaću pastu za zube od prirodnih sastojaka.


Tim se ugljenom lijepo čiste zubi - stavi se na četkicu za zube. Osim medicinskog ugljena ovaj sapun se sastoji i od zelene gline.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.