subota, 17. studenoga 2018.

Klapna gasa simptomi

Klapna gasa simptomi Mozes li da objasnis kakvi su ti simptomi? Prosle godine u isto vreme pokazivao iste simptome, pa mu je zamenjen. Simptomi su takvi da auto povremeno gubi obrtaje tj.

Klapna gasa simptomi
S tim da se na početku samo pojavljivala greška na klapni gasa na. Primer je punto mk2, slično je na ostalim autima. Da bi pristupili klapni gasa potrebno je da skinete crevo za vazduh koje na nju nailazi.


Koja je onda moja dijagnoza, a isti su simptomi?

Klapna gasa simptomi
TDI prvih 10-20 sekundi rada motora20 objava28 svi 2014Nemiran rad motora mk5 gti - Volkswagen. Variraju okretaji i nepravilan ler gas - Stranica 2 - Citroën. Stariji modeli › Citroën Xsara I i IISpremljeno u privremenu memorijuSlično26. Znaći imamo odličnu začepljenu rupu, i isključen motorić ler gasa. Muci me to sto je klapna gasa u otvorenoj poziciji. U ovom kratkom video pokazacu vam kako na vrlo jednostavan nacin mozete sami da skinete i ocistite.


Nema on motorić ler gasa nego klapnu. Ta klapna upravlja sa gasom uz pomoć senzora koji su u njoj. Kad ona rikne, nema pomoći, ide nova.

Klapna gasa simptomi
Upravo imam simptome druge situacije, dosta je blaga varijanta. To bi značilo da klapna gasa nije zaglavljena i da zatvara do kraja. Ak mu slučajno dam malo gasa prek 2000 rpm i onda pustim gas, kazaljka se. Probaj očistiti klapnu gasa (i sve oko nje), ako simptomi i dalje.


Uspijem nekako otici do njeg kaze ocisti klapnu leptir gasa. Aj ja skinem to sve ocistim sija se ko nova, skopcam sve odem do njeg on na komp. Ja sam imala tih problema, očistila klapnu i motorić ler gasa i sve ok. Kaže, pokazalo bi grešku, a i simptomi su drugačiji; ona jednostavno isključi. Sad se tjesi da ti je klapna gasa nova i da nije do nje 100%. Senzor pozicije leptira gasa (TPS SENZOR) je trozicni potenciometar, koji se. Tipicni simptomi pri voznji koji mogu ukazivati na neispravan TPS senzor su:.


Drugo, simptomi koji se desavaju kod tebe su klasicni simptomi zaprljanosti. Takođe, osnovno podesavanje može da bude loše ukoliko je sajla gasa previše nategnuta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.