utorak, 20. studenoga 2018.

Što je ee oprema

Što je ee oprema Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća. Općina Garčin i ove godine dodjeljuje jednokatnu. Kako EU direktiva o energetskoj obnovi ne uključuje fizičke osobe, neće biti ni raspisan natječaj za obnovu obiteljskih kuća kao prethodnih. Slijedom toga, objava Poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća očekuje se početkom 2017. Uvjeti za prijavu na poziv za energetsku obnovu. Prvo izvješće korisnici su dužni podnijeti do 1. Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na području.

Što je ee oprema
KAKO DO BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKE KUĆE.


Energetska obnova obiteljskih kuća (fasade, krova, prozora itd.) trebala bi se nastaviti i ove godine. Riječ je o programu koji je planiran sve do 2020. Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ambiciozan program energetske obnove obiteljskih kuća više je od samo ambicioznog plana - on je već u drugoj godini. Obavijest o natječaju energetske obnove obiteljskih kuća. Oriovac i ostalih vinogradara iz okolnih krajeva, 21. Odredbe ovog Pravilnika primjenjuju se na EE opremu kako slijedi:.


Zapravo, EE otpad je sva električna i elektronička oprema određena za otpad.

Što je ee oprema
EE oprema po definiciji obuhvaća sve proizvode koji su za svoje pravilno. Pravilnika propisano je da je naknada gospodarenja EE otpadom, naknada koju plaćaju proizvođači EE opreme – obveznici. EE otpad je ustvari sva električna i elektronička nepotrebna oprema određena za otpad. U električni i elektronički otpad (EE otpad) spadaju veliki i mali kućanski uređaji, informatička i telekomunikacijska oprema, oprema široke. Električni i elektronički uređaji i oprema (EE oprema) predstavljaju sve proizvode koji su za svoje pravilno djelovanje ovisni o. Prodavatelj je obvezan prilikom prodaje EE opreme krajnjem korisniku u Republici Hrvatskoj, bez naknade preuzeti EE otpad od posjednika u kućanstvu po.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.