petak, 21. prosinca 2018.

Mac matchmaster puder

Mac matchmaster puder Mac matchmaster puder Kada mi kažete MAC, meni se u glavi odmah vrte njihovi tečni puderi. Za odabir idealne nijanse i vrste MAC pudera potrebno je znati nekoliko. Skoro smo na polovici mjeseca, a ja tek sada pišem svoje favorite iz prosinca, a razlog tome je da sam mislila da ih možda neću ni tipkati jer mi se činilo da su.

Mac matchmaster puder
Kod izbora odgovarajuće nijanse MAC pudera važno je znati da oni dolaze u velikom rasponu. Matchmaster Foundation SPF 15 – 283,90 kn. Prije jedno 2 mjeseca u naš MAC stigao je novi Pro Longwear Waterproof puder, a na YT-u su ga sve strane blogerice počele recenzirati.
Mac matchmaster puder
Cijena 140 kn, dodatne fotke šaljem po potrebi.


Do nedavno nisam ni koristila tečni puder – živela sam u zabludi da mi svaki smeta. Puder koristi "Shade Intelligence" tehnlogiju kojom se svaka nijansa prilagođava nijansi tena. C Pro Longwear tečni puder SPF 10 bočica sa pumpicom 30ml. Od MAC-a sam uzela Studio Sculpt (onaj u tubici) NC15 koji mi je bio. MAC PUDER - MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION, Novi Grad, MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION. Ovaj puder bi trebao da se stapa sa kožom, prilagođava boji i podtonu. Sadrži inovativnu formulu prepunu diskretnih svetlucavih čestica koje pružaju.

Mac matchmaster puder
Mac matchmaster tecni puder nijanas NW25, samo proban-ne odgovara mi boja.


Mac matchmaster puder
Puder je koriscen minimalno to mozda 3-4 pumpicee. Skinula sam i sliku sa neta da vam sto vise priblizim nijansu. Kupujes i prodajes po povoljnim cenama. Pokreni svoju prodaju: akcesoari, knjige, tehnika, racunari, komponente, alat, elektronika. MAC studio fix dupli kameni puderi - NOVO! Aukcija "M A C matchmaster PUDER ZA TAMNIJI TEN NOVO" je arhivirana. Trenutno nema aukcije za "M ili A ili C ili.


Prodam MAC matchmaster SPF15 foundation, barva št. Sa Studio Sculpt-om u nijansi NW15 se družim. Rešila sam da započnem dugi niz MAC recenzija sa osnovom svakog make up-a a to je puder.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.