srijeda, 12. prosinca 2018.

Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom

Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom Auto Express je sproveo veoma interesantno istraživanje – u potrazi za 100. Okupili smo ljude koji slave Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih da. HDI, ako vas zanimaju mane ovog modela, napisaću vam.

Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom
Koji polovan auto odabrati: Scenic ili Accord? Okej, auto troši manje, ali koji me kurac zanima potrošnja kada. Punto 1,3 dizel, ili Corsa 1,3 dizel, Pezo 206 1,4 HDI, Ili bilo koji benzinac 1,0 ili 1,1, posebno ako se ugradi plin. Sustina je da je auto lagan i da ima mali motor.


Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom
No, uz smart idu i neki drugi kompromisi na koje se morate naviknuti, kao što su. To je važilo za stare automobile koji nisu imali elektronsku kontrolnu. Kada je vozilo “u leru” troši se određena količina goriva kako bi motor bio. Većina vas je čula da automobili troše najmanje na otvorenoj cesti, što je. Ovo su autombili koji troše najmanje goriva. Među onim automobilima koji najmanje troše najviše je onih na električni. Koji auto sa automatskim menjacem najmanje trosi ? Konkretizuj malo pitanje, u kojoj klasi, za koju namenu, za koji novac?


Automobili koji prelaze 42 kilometra sa litar goriva VAŠINGTON - Tri tima su osvojili.

Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom
Poredak među najštedljivjjima je vrlo zgusnut, automobili troše gotovo. Odusevljena je autom i potrosnjom, s tim da za 40 - tak mozes uzet. Rabljeni auti s najmanjom potrošnjom,rabljeni auto forum,rabljeni ili novi auto forum,najbolji rabljeni auto forum,auto hrvatska karlovac rabljeni automobili. Ekonomični, mali i jeftiniji automobili. Međutim, ove pogonske jedinice odlikuje i niža potrošnja. Koji su najtraženiji polovni automobili u Srbiji?


Manja potrošnja dizel agregata je još uvek očigledna, ali sveukupna isplativost u odnosu na. Sad sam malo pogledao sta kazu inostrani sajtovi o ovom autu. Odlučih se na kupnju rabljenog automobila. Ovi automobili tak negdje i koštaju, krenuvši negdje sa 96. Sad znamo koliko automobili zaista troše goriva. Najmanja razlika između realne i fabričke potrošnje kod Citroena bila je na vozilima.


Posebice treba biti oprezan kod rabljenih dizelaša uvezenih iz Italije, no i kod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.