nedjelja, 26. lipnja 2016.

Hns središte zagreb kadeti

Hns središte zagreb kadeti Tajnik središta: Damir Stipković, +385 1. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoBroj: 19. Izdaje: HNS-Središte Zagreb, žiro račun, PRIVREDNA BANKA 2340009-1100187844.

Hns središte zagreb kadeti
Klub, Kolo, Pob, Ner, Por, G+, G-, GR, Bod. GNK Dinamo, 15, 13, 0, 2, 43, 6, 37, 39. REZULTATI) Središte Zagreb, juniori i kadeti na 2. DVORANSKO PRVENSTVO ZNS-A ZA KADETE I JUNIORE 2017.
Hns središte zagreb kadeti
Dvoransko prvenstvo ZNS-a za kadete i juniore 2017.


Nogometni savez zagrebačke županije. HNS Središte Zagreb, juniori i kadeti, na 12. RUKOMETNI KLUB PPD ZAGREB ZAHVALJUJE SVIMA KOJI SU DOŠLI NA. Prema Kalendaru natjecanja HNS-a Središta Zagreb, danas je na terenima u Karlovcu odigrano završno natjecanje mlađih uzrasta u kategoriji. Sveti Martin na Muri: kamp selekcija HNS središte Zagreb. Razloge za slavlje priuštili su nam i kadeti i juniori koji su pobjedom protiv. Na koncu su se uspjeli (opet navodno) dogovoriti s NK Dubrava no u HNS-u to nisu. Ili bi točnije bilo reći da iz tog Središta dolaze najbolji amateri pojedinci.


Oni se zovu Željko Štulec i Antun Strjački. Zagreb je u Karlovcu na turniru regija HNS-a. Juniori i kadeti odigravaju prema dogovoru klubova tijekom ožujka više. Kadeti II U16- Prva NL Središte - regionalna liga. Prvu polusezonu na velikom terenu završili na trećem mjestu, dva boda iza drugog Zagreba. JMŽNL– Središte mora ispuniti UVJETE iz ODLUKE IO HNS-a (od 2009. g.). KADETI Gornja Lomnica: GORICA – UDARNIK 1-2.


Juniori NK Podravac iz Sopja na svomu su terenu izgubili od NK Dubrava iz Zagreba u pretkolu kupa. Zagrebu, u Ilici 55 pod imenom Športski klub Metalac. HNL Središte Zagreb, dok se kadeti i juniori natječu u II. Potporu turniru tradicionalno daje grad Zagreb, ZNS i HNS.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.