nedjelja, 26. lipnja 2016.

Kvake za unutarnja vrata

Kvake za unutarnja vrata HOPPE garnitura kvaka LIEGE - na štitu PZ92, TS67 -72, alum. Aluminijska garnitura kvaka s uskim štitom za profilna vrata. Sobna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Kvake za unutarnja vrata
Nove kvake za sobna vrata, kupljene u bricostoru, bile zametnute četiri komada, cijena za komad 90 k. Naša tvrtka specijalizirana je za veleprodaju kvaka, ručki, vratnih i prozorskih okova, brava te dodatnog. Iz ponude izdvajamo kvake za vrata i odzračnike. Cijene kvaka od 69,00 do 539,00 kn mpc ovisno o modelu.
Kvake za unutarnja vrata
Prodaja kvaka - DS DIZAJN ima u ponudi širok spektar kvaka za ulazna ili unutarnja vrata. Nudimo Vam kvake proizvođača Schachermayer.


Go je maksimum evolucije sigurnosnih vrata, koja je danas dostupna i Vama. POGLEDAJTE NAŠ NAJNOVIJI IZBOR KVAKA I ŠTITNIKA ZA SOBNA VRATA U 2012. Za sobna vrata odaberite kvaku sa štitom ili rozetom za običan ključ, s time što. Na unutarnju stolariju ugrađujemo kvake marke HOPPE – europskog lidera u proizvodnji i razvoju kvaka za vrata i prozore koji nude kvalitetu po prihvatljivim. Kod izbora garniture kvaka najvažniju ulogu igra mjesto odnosno namjena vrata na koju se montira kvaka. Postoje kvake za ulazna vrata, kvake za sobna vrata. Saznajte tko prodaje i gdje kupiti proizvode iz kategorije "Kvake za vrata": Kvaka ANTOLOGHIA IMPERO - prirodno srebro; Kvaka ANTOLOGHIA OTTOCENTO.

Kvake za unutarnja vrata
Kvaka, kvaka za vrata, cilindar, elzet brava, brava za vrata, silt, rozeta.


U svom asortimanu sadrži brave, kvake, cilindre, lokote i ostali okov za vrata i prozore. Kvake za sobna vrata, estetski i funkcionalno, su vrlo bitan faktor izgleda Vaših vrata. U našoj ponudi nać‡i ćete razne vrste kvaka za sobna vrata. Izaberite željeni model iz asortimana svjetski poznatih proizvođača Hoppe i Entra.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.