utorak, 28. lipnja 2016.

Ormarić za električno brojilo

Ormarić za električno brojilo Brojilo kontrolno trofazno 154716 REV-DV616U. Kućni priključno mjerni ormarić - KPMO - 0 OPREMLJEN VIJČANI. Montaža ormarića na zid vrši se učvršćivanjem pomoću četiri vijka kroz stražnju.

Ormarić za električno brojilo
Pa tak sam i ja nekako mislio da je premještanje brojila van na HEP-ovom trošku (ormar, kabel do stupa i limitatori), mislim dea je ipak njima u. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOrmarići su izrađeni od vakumiranih PVC ABS ploča, debljine 4 mm. U ormarić se ugrađuje plastična ploča sa nosećim šinama za brojilo i uklopni sat i. SAMOSTOJEĆI RAZVODNI ORMARI RLL 01-03.
Ormarić za električno brojilo
Ormari tipa KRO-JR za razvod i upravljanje električnom mrežom javne. Ovisno o tipu ormarići su opremljeni pločom brojila, montažnom pločom, te zaštitnom pločom.


Na vratima ormarića ugrađeni su ostakljeni prozorčići za očitanje stanja brojila i položaja uklopnog sata bez otvaranja vrata. FASADNI ORMARIĆ ZA ELEKTRIČNO BROJILO KOMLET. TEP Metalni Ugradbeni TEP razvodni elektro ormar za električno brojilo. RAZDJELNI ORMAR ZA STRUJU BROJILO KONTROLNO JEDNOFAZNO 10(40)A. Ormarić za električno brojilo, Brčko, 70 KM, Plastični ormarić za električno brojilo. Priključak je sklop električnih vodova i uređaja niskog napona.


KPO – kućni priključni ormarić – za priključak.

Ormarić za električno brojilo
Merni ormari za individualnu stambenu gradnju A-1. Iz ormarića za struju otuđeno električno brojilo. Teška krađa zabilježena je u Topuskom na Trgu bana Josipa Jelačića gdje je proteklih mjesec. Potrošači će novo brojilo koje stoji 170-220 eura plaćati kroz mrežarinu. Uz pomoć univerzalnog ključa, koji su aktivisti nabavili i koji otvara sve ormariće HEP-a u Hrvatskoj, pristupaju glavnom brojilu. KPO je ormar u kojem se povezuje elektrodistributivna mreža s električnom instalacijom. ORMAR POLIESTER ARIA 54 500X400X230 831052 GE.


Električna brojila – Mjerni instrument. Ormari izraðeni od hladnovaljanih èeliènih limova antikorozivno su za¹tiæeni. U svim mernim ormarima moguæe je pode¹avanje noseæe ploèe brojila po.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.