utorak, 28. lipnja 2016.

Uredba o naknadama koje nemaju karakter plaće 2016

Uredba o naknadama koje nemaju karakter plaće 2016 I NJIHOVIM SAVJETNICIMA KOJE NEMAJU KARAKTER PLAĆE. UREDBA o visini godišnje naknade za javne ceste koja se plaća pri. Uredbom o naknadama troškova za službena putovanja.

Uredba o naknadama koje nemaju karakter plaće 2016
Tvrdi da naknade koje nemaju karakter plaće trenutno u FBiH legalno stvaraju prostor za manipulaciju. Novom uredbom promijenjen je i dio koji se odnosi na korištenje privatnog automobila za obavljanje posla. Istovremeno, mijenja se i sustav oporezivanja kada se radi o naknadama za smještaj i odvojeni život prvih ljudi u. Uredbe o naknadama koje nemaju karakter plaće (…), u visini od 250 KM”, piše u pravilniku koji stupa na snagu 15.


Uredba o naknadama koje nemaju karakter plaće 2016
Informacije i izvještaji sa sjednica: 05 Maj 2016. O NAKNADAMA KOJE NEMAJU KARAKTER PLAĆE. Korisnici mogu sredstva Proračuna koristiti samo za namjene koje su utvrđene. PRAVILNIK o izgledu i sadržaju obrazaca isprava o oružju, obrazaca zahtjeva. Odluka o odobravanju sredstava iz tekuće pričuve Proračuna Županije. Radnik koji je zaključio ugovor o radu sa punim radnim. Visina naknada koje nemaju karakter plaće - topli obrok, regres, troškovi. Odluka o usvajanju Programa rada Narodne skupštine RS za 2016.


BIH i njihovim savjetnicima koje nemaju karakter plaće; Pravilnik o monitoringu.

Uredba o naknadama koje nemaju karakter plaće 2016
Vlada FBiH: Povećanje naknada sa 1 KM na 250 KM je samo. Iz Ministarstva pravde FBiH, koje je pripremilo Uredbu, kažu da su oni. Hercegovine i njihovim savjetnicima koje nemaju karakter plaće. Zakona;; predlaže i stara se o uvođenju mjera koje će omogućiti razvoj. Zakon o plaćama i naknadama u organima vlasti FBiH, Uredba o. U hrvatskom zakonodavstvu i u praksi poduzeća, naknade plaće koje se najĉešće javljaju su.


Neoporezivi iznos koji se izuzima iz zarade zaposlenog. Preko neoporezivog iznosa plaća se samo porez na zarade po stopi od 10%. Tijekom analize poreznog sustava utvrđeno je da su bitne karakteristike trenutnog. UVEĆANA ZARADA - DODATAK ZA RAD NA DAN PRAZNIKA koji je neradni dan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.