nedjelja, 31. srpnja 2016.

Rezervoari za gorivo za plovila

Rezervoari za gorivo za plovila Lokacija” i tip plovilaTrokut rezervoar za pramac7 objava14 tra 2013stakloplastični rezervar za benzin12 objava19 lis 2012plasicni rezervar? NautikaSpremljeno u privremenu memoriju2.

Rezervoari za gorivo za plovila
REZERVOAR ZA GORIVO 12L SA FILTEROM. Brodski tankovi goriva, vode, ulja - Kvarnerplastika. Pružamo Vam usluge dizanja i spuštanja plovila, smještaj na otvorenom i zatvorenom prostoru, te redovno. Posoda za gorivo (130060) opis artikla.
Rezervoari za gorivo za plovila
Bencinski rezervoar JerryCan (130323).


Izrada ugradbenog rezervoara za gorivo. Cevi za gorivo in vodo, rezervoar za gorivo, inšpekcijska loputa, plastična oprema, oddušnik, zračnik, rezervoar za sanitarno in pitno vodo, ročke za gorivo, rezervoarji za črne vode, senzorji nivoja goriva Prenosni. Svakome kad ustane treba mu gorivo, nekome je kafa, nekome caj, drugima mleko Mi smo nabavili pravu solju, koja reaguje na toplotu, sto punija. Rezervoar za gorivo 23l NOV nikoli uporabljen. Osim na vanjski izgled plovila, pažnja je usmjerena i na spremnike. Novi brodski motori novi sad, rezervoari za gorivo aluminijum i inox. Na prodaju rezervoar Tomos 4 bez creva i pumpice, ispravan.


Italijanski Trem plasticni rezervoari za gorivo sa atestom i sa.

Rezervoari za gorivo za plovila
Obloga bokova u kontraštampi s policama (mahagonij), Obloga plafona (3 komada); Plastični rezervoar goriva s pokazivačem. Pramčano sidro, spremnik goriva (300 L). L (max 2), set za tuširanje sa rezervoarom 32L. Sve za gorivo, rezervoari, creva, pumpice. Raiden - plovilo za ugodno obiteljsko krstarenje i ribarenje.


Pumpica za usis goriva visoke kvalitete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.