nedjelja, 31. srpnja 2016.

Osnove ekonomije knjiga samuelson

Osnove ekonomije knjiga samuelson Najbolja knjiga ekonomskog Nobelovca koja vas uči o osnovama ekonomije u cijelome svijetu. FIT-a Mostar za predmet Uvod u ekonomiju i poslovanje. Osnove ekonomije : priručnik za studij ekonomije uz udžbenik P.

Osnove ekonomije knjiga samuelson
Nanovije izdanje njihovog klasičnog udžbenika sadržava nova i osuvremenjena poglavlja ovih područja. Samuelson i Nordhaus prvaci su ekonomije. Knjiga je korištena samo rekreativno - vrlo malo. OSNOVE (175. str.)-slajdovi sa predavanja kod prof Medića O ovome je kolegica Kalissta pricala, kojoj se ovim putem najljepse.


Osnove ekonomije knjiga samuelson
Ne stane cijela skripta, stavljam po dijelovima, pa vi to spojite. Priručnik za studij ekonomije uz udžbenik P. U njemu je demonstrirao korištenje. Prvi je Amerikanac koji je dobio Nobelovu nagradu za ekonomiju 1970. Prodajem 80ak stručnih knjiga iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta. Obavijest, (knjiga nije dostupna) Obavijesti me. Baze podataka (original knjiga), 20 kn. Planiram kupiti knjigu,a takoder me zanima i matematika od Elizabeta Kovac (matrice derivacije isl),,ili ako netko ima riješene zadatke za matematiku na prvoj.


Obzirom da je ova knjiga pisana za drugačiji profil studija s većim fondom nastavnih.

Osnove ekonomije knjiga samuelson
Tržište i država u modernoj ekonomiji; Osnove ponude. Knjiga prevedena na vise od 45 jezika i prodana u desetinama miliona. Navedena je knjiga sinteza ekonomske teorije koju studenti ekonomskih i drugih fakulteta. Na osnovi analize zadovoljstva izvodi funkciju potražnje, a funkciju. Iako u popisu literature stoji da je glavna literatura knjiga profesora.


Stjecanje znanja iz osnova ekonomije za poduzetnike, savladavanje temeljnog. Vas na trening radionicu Powerlearning Ekonomija, program. Vrijednost knjige raste i sa činjenicom da. Paint); Usmeni ispit obuhvaća cjelokupno gradivo knjige pa zato usmeni ispit traje oko pola sata po kandidatu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.