petak, 29. srpnja 2016.

Spajanje led trake na 220v

Spajanje led trake na 220v Kako bi spojili ovu traku potrebno nam je 5 trake te napajanje koje će pretvoriti 12V u 220V, jer kao što smo prethodno rekli sve led trake rade. Kad mislis da si naucio,uzmi neki dio led trake koji ti ne treba i uci se na. Drugim riječima, za spajanje kojeg metra LED trake trebao bi biti.

Spajanje led trake na 220v
Kada se LED žarulja za 110V priključi na 220V dobije se znatno. Najbrži način: Samoljepiva LED traka duljine od 50cm do 5m plus pretvarač sa 220V. Spajanje LED trake za 220V moguće je samo pomoću odgovarajućeg adaptera.


Znaci shema je da je iz trake s LEDicama izlaze dvije zice, jedna ide u prekidac i svijetli kad se stisne ta puca, a druga u kutiju s baterijama iz.

Spajanje led trake na 220v
Ugradio bih LED trake u spušteni strop u dnevnom boravku, konkretno u kanal. Reason: Originaln inaslov ubačen u post zbog spajanja tema. Prilikom spajanja ako led traka ne svijetli onda obrni žice, + treba ići na. Naime, hocu da odradim sa smd trakama kuhinju. Sad me brine dimmer, posto se mislim kaci posle ispravljaca, odnosno pre same led trake. V, broj dioda je 150 znaci 30 u jednom metru. Led trake prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Najveća ponuda i najbolje cijene: led traka. Ukoliko je dužina kaskade ili niše veća od 5 metara, spajanje dve LED trake se vrši lemljenjem ili spojnicama. BLOK SHEMA SPAJANJA RGB KONTROLERA I RGB POJAČALA. LED trake obvezno se spajaju paralelno koliko dozvoljava snaga kontrolera i napajanja. Nekih 2m samoljepljive LED trake, spojnice i trafo. Trafo prevodi struju sa mrežne (220V naizmjenična) u jednosmjernu (12V).


Konektor za spajanje dve RGB led trake.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.