petak, 1. srpnja 2016.

Tokić akumulatori cijena

Tokić akumulatori cijena Od sada u našoj ponudi možete pronaći i ATOM akumulatore koji su cjenovno najpovoljniji izbor. Navedene cijene su s uključenim PDVom. Izaberite odgovarajući akumulator iz TQ asortimana uz garanciju od 2.

Tokić akumulatori cijena
Bosch akumulatori, 50 posto sniženo Quartz ulje, od 20 – 47. Tokic akcija: novo u ponudi su ATOM akumulatori. Schneider akumulator 45Ah TOP PONUDA ! JAMSTVO 2 godine - Startni akumulatori SCHNEIDER.
Tokić akumulatori cijena
Akumulator MUNJA 100Ah 12V TOP CIJENA ! Ima u Tokiću AKUMULATOR ATOM 45AH D+ (360A) 290,00 kn ili u Metro neki car jack isto 290kn Ili nešto drugo slične cijene. Nema problema, samo upišite (u napomeni) za koji auto kupujte akumulator.


Napomena: Konačne cijene s uključenim rabatima i akcijama biti će prikazane na finalnom. Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? Potraži među prikazanim proizvodima. Kupnja akumulatora, oznaka datuma proizvodnje Automobili. Kupuj samo u specijaliziranim dučanima auto dijelova Tokić, Auto Krešo.

Tokić akumulatori cijena
Popusti i akcije autodijelova20 stu 2014Koji akumulator? Stranica 3220 velj 2013Otkup starih akumulatora?


Spremljeno u privremenu memorijuBeren d. Nakon mnogo najava stiglo je hladnije vrijeme koje su mnogi vozači čekali i za pripremu automobila. Dio koji često otkaže poslušnost baš u. Sad sam burazu uzeo Fiam u Tokiću, talijanski akumulatori koji rade za. Kako da ne, po omjeru cijene i kvalitete sigurno najbolji(najskuplji). Pearl Drops potražite i u Bipi po promotivnoj cijeni + nagradna igra. Naravno, biti će mu i cijena kudikamo veća :meeting:. TQ akumulator,pazi na ljevi il desni + i amperazu i peglaj miki,mislim da imaju i akciju. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 71.


Tokić autodijelovi, Zagreb, Croatia.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.