nedjelja, 14. kolovoza 2016.

Romobil na struju za odrasle

Romobil na struju za odrasle Svatko može voziti E-romobil, za posao zabavu ili fitnes. Vožnja E-romobila pruža veliko zadovoljstvo i rješava mnoge probleme. OLAKŠAJTE SI KRETANJE GRADOM UZ ELEKTRIČNI ROMOBILI krećite se 5 puta brže.

Romobil na struju za odrasle
Frendicu strese struja kada radi u kaficu-a druge konobare ne. POPUST: Elektromobil - romobil na struju - novi ljetni hit vozite se. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAKCIJA: Elektromobil - romobil na struju - novi ljetni hit vozite se ekološki i. ROMOBIL MICRO KICKBOARD ORIGINAL TROTINET ODRASLI.


Romobil na struju za odrasle
Ovaj primjerak pripada već nešto skupljoj varijanti električnog prijevoza. Romobili iz cijele Bosne i Hercegovine. Radi se o hrvatskom proizvodu naziva Zagrebački električni romobil. Odlučio sam se za projekt samogradnje romobila za odrasle. Električni romobili za djecu i odrasle,razne. Scrooser je električni romobil s biciklističkom tehnologijom Pedelec. Airwheel Z3 je električni skuter za odrasle, sa revolucionarnim dizajnom i postoljem za obje noge što omogućuje lakše upravljanje i ne umara. Sklopivi električni romobili koji su optimizirani za odrasle, općenito imaju više trajnih.


UPOZORENJE : Ovo nije igračka , romobil je namijenjen samo odraslima!

Romobil na struju za odrasle
MW 200mm sa stražnjom kočnicom prikladan za djecu od 6 godina te odrasle osobe. Veliki izbor polovnih i novih električnih bicikala. Okvir i vilica izrađeni su od čelika. Artikl je dostupan u roku od 24 sata u svim ostalim prodavaonicama Rog Jome. Cijena: na upit, NUDIMO za odrasle i djecu vozila za sport i rekreaciju te za turističku vožnju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.