srijeda, 7. rujna 2016.

Cijena bakra u bosni i hercegovini

Cijena bakra u bosni i hercegovini Otkup sekundarnih sirovina 100% najbolje cijene u BiH, Brčko, KUPUJEM SVE VRSTE METALA ALI BAS SVE 065 298 335. Dijagramski prikaz kretanja cene Bakra. POTVRĐENO U KREMLJU Sutra prvi zvanični.

Cijena bakra u bosni i hercegovini
Na tržištu se dešavaju oscilacije cijena robe i sirovina pa je tako u svim. Prethodna : Predsjednik Federacije BiH potpisao Sporazum za. Cijena bakra kreće se oko osam maraka po kilogramu a željeza i do 40 maraka. Vršimo otkup obojenih metala po cijenama baziranim po Londonskoj berzi.
Cijena bakra u bosni i hercegovini
Otpadi sekundarnih sirovina u gradu iz mjeseca u mjesec sve bolje posluju, jer je sve veći.


Bosni i Hercegovini u svojoj oblasti. Bakar otkupljuju po cijeni od 8 do 9,5 KM za kilogram, aluminij za dvije. Firme koje se bave u BiH skupljanjem, recikliranjem i daljom prodajom. Cijena kilograma bakra danas je oko 4,5 KM, a prošle godine bila je 8 KM. U "Goldman Sachs"-u predviđaju da će mu cijena na kraju 2016. Istovremeno, Peru je na putu da postane drugi po veličini svjetski proizvođač bakra. Otkupljujemo željezo, lim, aluminij, bakar, mesing, aluminij, auto karoserije, najlon, papir i PET ambalažu po sljedećim cijenama:. Poslovni uspjesi Feroproma su vezani uz stalna ulaganja u kadrovski razvoj te organizacijska unapređenja.


Cijena bakra u bosni i hercegovini
BAKAR III klasa (žica, cijevi), 26,00. Samo u ovoj godini otuđili su 77 tona bakra, čija je nabavna cijena 12,71. Hrvatima najmanje odgovara destabilizacija BiH, pola hrvatskog. U sklopu firme posluje i armiračnica sa vršenjem usluga savijanja armatura, rezanja na. Sarajevu kao dio grupacije Strojopromet Zagreb. Cijene se razlikuju od otkupljivača do otkupljivača pa najprije provjerite.


U njoj ćete pronaći bakar, aluminij i željezo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.