subota, 3. rujna 2016.

Diode alternatora cijena

Diode alternatora cijena Dijelovi za alternatore: Regleri, diode, četkice, klizni prstenovi, reparatur sesovi - Cjenik sa slikama. PRODAJEMO DIODE ALTERNATORA ZA SVE TIPOVE OSOBNIH VOZILA. NAM BROJ ALTERNATORA , A MI ČEMO VAM JAVITI CIJENU I.

Diode alternatora cijena
Uzroci kvarova dioda na alternatoru. Kada alternator prikaže proboj samo jedne diode po fazi, može se zaključiti da je kvar u samoj diodi ili je došlo. Alternator je poput male elektrane na vašem automobilu. Ti izvodi su spojeni na 3 puta po dvije ispravljačke diode na diodnom mostu gdje se.
Diode alternatora cijena
I already replaced my voltage regulator in an earlier video. So now it was time to replace the diode trio on my.


Ovo je provizoran način za ispitivanje reglera. Regler treba priključiti na ispravljač promenjivog napona, a. Uglavnom neki auto elektricar pretpostavlja da su otisle diode alternatora, da li bi to moglo biti to? Diode na diodnoj ploči je teoretski moguće i odlemiti i zameniti , ali to. Cena je 280€ ukoliko im vratim stari neispravan, a 340€ ukoliko im ne. Pre mesec dana sam menjao diode alternatora (drugi put za 1.5 godinu!) i vec me, lagano, nervira taj problem na. V i 80A - proizvodjac KIA ) Sta sad da radim, postoji li iko u gradu ko.

Diode alternatora cijena
Buy online and return core parts to the store to be refunded the price. Dali bi to mogo bit regler il je cijeli alternator oso u k. U alternatoru se nalaze još i diode, tj 6 njih, za svaku fazu 2, koje.


Natural White alternator mini led diode price. J170 i J153 modul paljenja Mazda, Daewoo, Mitsubishi, po cijeni od 280 kn. Dali imate alternator za sante fe 2007 114 kw i koja je cijena. Bosch, Valeo or Hitachi alternator testing and repairing instructions, alternator. Napon pod alternatorom treba da je u granicama 13,7 i 14,4 V.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.